© Foto: Thomas Dahl

TV’et, der næsten er usynligt, når det er slukket

Det nye QLED TV fra Samsung kommer i et smukt design med smarte løsninger til at få det til at smelte perfekt sammen med din unikke boligstil – og lader dig slippe for en intetsigende sort skærm, når du ikke bruger det.

Din indretning afspejler din personlighed, og med det nye QLED TV fra Samsung, bliver det endnu nemmere. TV’et har et gennemført look, selv bagpå, så du kan placere det, hvor du vil – endda midt i rummet. Det kan eksempelvis være med det elegante stativ Studio Stand, der er inspireret af kunstmalerens staffeli.

TV’et kan også stilles på et smukt designbord (så du slipper for et grimt TV-møbel) med stativet, Tower Stand, som kan dreje 70 grader, så du kan ændre på synsvinklen efter behov, og med det specialdesignede vægophæng, No Gap Wall-Mount, vil det hænge helt ind til væggen (målt fra det bagerste punkt på TV’et kan mellemrummet variere alt efter vægtype, og hvordan TV’et monteres).

QLED TV’et kan falde i ét med dine vægge

Med Ambient Mode kan TV’et desuden vise en interaktiv baggrund, så du slipper for en intetsigende sort skærm, hvis TV’et er slukket. Ambient Mode har sin helt egen knap på fjernbetjeningen, hvor du kan vælge mellem en lang række farver eller billeder – du kan også selv overføre dine egne billeder, hvis du ønsker et mere personligt udtryk.

Med appen SmartThings kan du med din mobil desuden tage et foto af væggen, som QLED TV'et hænger på eller står foran og uploade det på TV-skærmen, så TV’et smelter sømløst sammen med omgivelserne. Endelig gør det transparente optiske kabel det muligt at koble eksterne enheder til på en nærmest usynlig vis, så det på alle måder er en fantastisk æstetisk oplevelse at se på TV’et.

Tip! Se mere om indretningsmulighederne med Samsung QLED TV på samsung.com/tv.