Wegner hyldes med særudgave af Y-stolen

Carl Hansen & Søn præsenterer en limited edition af den klassiske Y-stol udført i elm. De signerede stole er dog kun til at få fat i på én bestemt dag.

Den legendariske Y-stol blev første gang præsenteret i 1950, og er i dag et populært møbel i mange hjem. Med det simple design og enkle deltaljer, kan Y-stolen anvendes i mange sammenhænge og i flere af hjemmets rum.

I anledning af Hans J. Wegners 103 års fødselsdag, tilbyder Carl Hansen & Søn den eftertragtede stol i oliebehandlet elm med sæde i naturflet.

Træet er fra de nordamerikanske skove, da den robuste træsort ikke længere har fodfæste i Danmark og Europa. Træet har en markant struktur med tydelige åretegninger og et levende farvespil, der gør særudgaven af Y-stolen unik.

Indgraveret signatur

I stolen er Hans J. Wegners signatur og fødselsdagsdato indgraveret. Indgraveringen bliver udført med en laser i træets overflade og gengiver Hans J. Wegners signatur med en exceptionel høj detaljegrad. Stolen leveres derudover også med et ægthedscertifikat fra Carl Hansen & Søn.

Sådan får du fat i stolen

Særudgaven af Y-stolen i elm er kun tilgængelig torsdag den 27. april. Stolen kan bestilles via Carl Hansen & Søns webshop her.

Den vejledende udsalgspris for særudgaven af Y-stolen i olieret elm med naturflet er 4.995 kr.