Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Wegner hyldes med særudgave af Y-stolen

Carl Hansen & Søn præsenterer en limited edition af den klassiske Y-stol udført i elm. De signerede stole er dog kun til at få fat i på én bestemt dag.

Den legendariske Y-stol blev første gang præsenteret i 1950, og er i dag et populært møbel i mange hjem. Med det simple design og enkle deltaljer, kan Y-stolen anvendes i mange sammenhænge og i flere af hjemmets rum.

I anledning af Hans J. Wegners 103 års fødselsdag, tilbyder Carl Hansen & Søn den eftertragtede stol i oliebehandlet elm med sæde i naturflet.

Træet er fra de nordamerikanske skove, da den robuste træsort ikke længere har fodfæste i Danmark og Europa. Træet har en markant struktur med tydelige åretegninger og et levende farvespil, der gør særudgaven af Y-stolen unik.

Indgraveret signatur

I stolen er Hans J. Wegners signatur og fødselsdagsdato indgraveret. Indgraveringen bliver udført med en laser i træets overflade og gengiver Hans J. Wegners signatur med en exceptionel høj detaljegrad. Stolen leveres derudover også med et ægthedscertifikat fra Carl Hansen & Søn.

Sådan får du fat i stolen

Særudgaven af Y-stolen i elm er kun tilgængelig torsdag den 27. april. Stolen kan bestilles via Carl Hansen & Søns webshop her.

Den vejledende udsalgspris for særudgaven af Y-stolen i olieret elm med naturflet er 4.995 kr.

Håndplukket til dig