Verpan lancerer ukendt Panton-stol

Den danske designer Verner Panton, som i år ville være fyldt 90, er anerkendt som en af Europas mest toneangivende designere. Nu lanceres en hidtil ukendt spisebordsstol af den danske producent, Verpan.

Den fuldpolstrede spisebordsstol er fra 1967, men lanceres nu, som en markering på fejringen af Verner Pantons store indflydelse som designer. Stolen er en del af den såkaldte Series 430, som med sine organiske former og flotte polstring kan anses for at være mere aktuel end nogensinde.

Panton i flere farver

Med muligheden for at polstre stolen, lægges der op til, at man kan lege med et væld af farver. I forbindelse med jubilæet har man dog valgt at holde sig til to forskellige slags tekstiler i form af uld og velour. Farverne har Verpan, i et samarbejde med Marianne Panton, valgt at holde i tre støvede nuancer af blå, grøn og grå. Farverne er valgt netop for at understrege designets alsidighed og evne til at blende perfekt ind med den moderne indretningsstil.

Den mest behagelige spisebordsstol

Komfort og design går ikke altid hånd i hånd, men det har man hos Panton alligevel sørget for, at det gør. For at stolen står stærkt og opfylder nutidens krav om soliditet, har man hos producenten, Verpan, sørget for at afstemme den herefter – naturligvis uden at foretage korrektioner på de oprindelige designtegninger.

Se mere på Verpans hjemmeside, hvor du også har mulighed for at købe den flotte jubilæumsstol.