Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Historisk designbrand tager bæredygtigt ansvar

FDB Møbler præsenterer deres første svanemærkede møbel.

Ambitionerne er høje og grønne

Det anerkendte designbrand, FDB Møbler, går nu for alvor ind i kampen for en grønnere verden, som er tidens helt store megatrend.

De har netop introduceret en bæredygtig version af deres mest solgte design, nemlig den tidsløse og folkekære pindestol fra 50'erne af Poul M. Volther, J46.

Den miljøvenlige omstilling af stolens produktion og materialer er blot første step i deres nye grønne kurs. Ambitionen er nemlig, at blive Danmarks mest ansvarlige designbrand. Man kan derfor glædeligt forvente, at blive præsenteret for mange flere bæredygtige tiltag af FDB Møbler i fremtiden.

Målet er at forvandle deres nuværende designikoner til bæredygtige versioner og derved opnå den officielle og eftertragtede miljømærkning i Norden, Svanemærket. Dette uden at gå på kompromis med det originale design og kvalitet.

Nedenfor ses et billede af den svanemærkede J46 pindestol i eg.

børge mogensen stol J46 i eg

© PR-billede

Håndplukket til dig