© Foto: Thomas Dahl

Sådan får du et stilrent soveværelse med hotel-look

Indret dig med en elegant stemning, hvor prikken over i’et er det nye QLED TV fra Samsung, som ser smukt ud fra alle vinkler. Selv når det er slukket. Se hvorfor her.

Få følelsen af at tjekke ind på et lækkert hotelværelse hver eneste gang, du skal slappe af og nyde din yndlingsserie på TV’et – men i dit helt eget soveværelse.

Tag udgangspunkt i sort og hvid, når du skal indrette rummet – med den neutrale hvide favorit på væggene og lange luftige gardiner, opnår du en stilren nordisk stemning, der får kant og modspil af det sortlakerede trægulv.

Vælg dine klassiske ’hotelmøbler’ i et minimalt design – fra skrivebordet til lænestolen – for at sikre en optimal rumudnyttelse. Og fuldend looket med en luksuriøs seng, eksklusive coffetable books, en simpel blomsterbuket samt en cool lampe med blød belysning.

Det fantastiske design: QLED TV fra Samsung

Dit vigtigste statement piece i rummet er TV’et. Det nye QLED TV fra Samsung kommer i et slankt og gennemført design, der tager sig smukt ud fra alle vinkler – selv bagfra – så du kan placere det, hvor du vil.

En særlig avanceret indretningsfinesse er er funktionen Ambient Mode, som giver dig muligheden for at vise flotte stemningsfyldte billeder, når TV-skærmen er slukket, så du slipper for en intetsigende sort skærm. Du kan vælge mellem forskellige muligheder i menuen eller selv uploade dine egne, hvis du ønsker et mere personligt touch.

Endvidere giver applikationen SmartThings dig mulighed for at tilslutte andre enheder i boligen til TV’ets fjernbetjening, så du fx kan sætte en vask over, mens du ser TV og dermed understrege oplevelsen af et komfortabelt hotelophold.

Se mere om de fleksible indretningsmuligheder på samsung.com/tv