Fra rodeværelse til indbydende gæsteværelse

Gemmes eller smides ud? Ofte kommer man til at gemme, og det kan resultere i et rodeværelse, som det BO BEDREs indretningsekspert rykkede ud til.

© Kim Ahm

Hvad gør man med sine børns værelser, når de flytter?

For Annette og Per blev værelset udstyret med en seng til datterens besøg fra udlandet og et fjernsyn, således at det også kunne bruges som tv-rum. Herefter forvandlede rummet sig til et rodeværelse, hvor alle de ting, som de ikke ellers vidste, hvor de skulle gøre af, endte.

Men til sidst blev det nok for parret, som inderligt ønskede at få værelset indrettet til et indbydende gæsteværelse til datteren og barnebarnet. BO BEDREs indretningsekspert blev hurtigt sat ind i ønskerne for rummet, som gik på rigelig soveplads og mere opbevaringsplads.

For at opnå enkle og rene linjer i det forholdsvis lille rum, blev et indbygget skab lukket af for at give plads til en hel skabsvæg.

© Kim Ahm

Før - spild af god plads

Et rum med masser af gode muligheder var endt som rodeværelse med alskens ting og sager i én stor stilforvirring.

© Kim Ahm

1 weekend - rummelighed

Efter en ordentlig omgang oprydning og opfriskning af alle flader er der blevet plads til en større sovesofa med chaiselong, som også kan bruges til at slænge sig på med en god bog.

© Kim Ahm

En lille detalje - en mindre billedvæg

En mindre billedvæg med gamle fotos af familiens medlemmer i nye rammer giver rummet et personligt og hyggeligt præg.

© Kim Ahm

1 time - raffineret tapet

Det har taget cirka 1 time at få det lyse, smukke tapet op på rummets endevæg. Alt efter hvordan lyset falder, opleves det metalliske tapets farver på mange måder.

© Kim Ahm

1 dag - masser af opbevaringsplads

En endevæg er fuldt udnyttet med skabe fra gulv til loft. For at denne løsning kunne lade sig gøre, blev et eksisterende, indbygget skab i hjørnet blændet og åbnet ud mod bryggerset.