Soveværelser senge sengetøj lamper minimalisme hvidt rosa indretning inspiration
© Pinterest

5 flotte soveværelser

Et soveværelse skal helst have en rolig atmosfære, men ikke blive kedeligt. Vi har fundet fem flotte soveværelser, du kan lade dig inspirere af.

Hvid minimalisme

Er du til et minimalistisk look, kan du indrette dit soveværelse med mange hvide ting i forskellige materialer. Men for at det ikke skal blive kedeligt, kan du finde nogle andre farver til soveværelset, så der bliver skabt et strejf af kontrast. For eksempel planter, lamper eller puder med motiv.

Mørkt og eksklusivt soveværelse

Et roligt soveværelse behøver ikke at være hvidt. Bland mørke nuancer med lidt lysere gardiner og endnu lysere sengetøj, så det ikke bliver alt for mørkt. Derudover kan flotte, rustikke trægulve virkelig gøre en stor forskel, som kan få rummet til at se mere eksklusivt ud.

Bland farverne

Farver som rosa, grå og kobber går virkelig godt sammen – se bare her. Vær ikke bange for at male væggene på dit soveværelse, men vælg gerne en farve, der vil passe ind – som her, hvor den grå vægfarve passer til de grålige og rosa materialer. Kobber-detaljerne gør en forskel i indretningen – det er en god idé at blande materialer, så både blanke og matte overflader er til stede.

Udsmyk dine vægge

Personliggør dit soveværelse med nøje udvalgte ting på væggen. Det kan være et kort over din yndlingsby eller et (foto)kunstværk, du måske selv har skabt? Vær kreativ med din udsmykning og sæt dem gerne i glas og ramme.

Sengegavl i læder

En sengegavl kan gøre en stor forskel for det samlede udtryk på dit soveværelse. Vælg for eksempel en gavl med ophæng i læder, hvis du har indrettet med mørke og intense farver. Det er lækkert at have forskellige materialer i hvert rum – det taktile er en fryd for dine sanser.