Efter 165 år: Hästens lancerer nyt tern

Du kender sikkert det ikoniske blå og hvide tern fra Hästens. Nu får ternene en opdatering i anledning af virksomhedens 165 års jubilæum.

Gennem seks generationer har svenske Hästens gjort en dyd ud af skabe den allerbedste søvnoplevelse med deres håndlavede senge, som er blevet verdenskendt for deres kvalitet og, ikke mindst, deres blå og hvide tern.

I år fejrer virksomheden 165 år, og markerer jubilæet ved at lancere en ny seng i et moderne og stilrent udtryk. Og så er den polstret i en splinterny version af deres ellers så kendte og ikoniske tern, der helt klart vil matche de flestes soveværelser med deres afdæmpede og rolige farver.

© Hästens

Den nye seng er en videreudvikling af den anmelderroste Hästens Luxuria, og hart fået navnet Tribute. Inspirationen bag design og materialer er firmaets lange og stolte historie som saddelmagere.

Helt særligt ved Tribute er det nye tern, Taupe, der, ligesom sengen i sig selv, giver et nik til Hästens fortid og den tid, virksomheden blev stiftet i. Kombinationen af materialer og de diskrete farver giver et rustikt udtryk og en helt særlig struktur, som leder tankerne hen på 1800-tallets dekorative tekstiler.

Hvis du også synes, Hästens Tribute vil passe perfekt ind i dit soveværelse, kan du her finde din nærmeste Hästens butik, hvor du kan se sengen an og prøve den.