Din sovestilling afslører hemmeligheder om din personlighed

Måden du sover på afslører hemmeligheder omkring hvem du er som person. Læs med her, og se hvad din sovestilling siger om din personlighed.

Søvnpositionen afslører mere om dig end du tror
© www.littlethings.com

Mange af os sover i de mest mærkværdige positioner. En ting er dog sikkert: Vi har én yndlings sovestilling, som vi altid lægger os i, når vi skal til at sove. Hver enkelt soveposition fortæller mere om din personlighed, end du tror.

Hvordan sover du om natten? Læs med her og bliv klogere på, hvad din sovestilling fortæller om dig.

Den låste soveposition
© www.littlethings.com

Er du en af dem, som triller over på siden, og lader armene følge kroppen ned langs hofterne?

Den "låste soveposition" afslører paradoksalt, at du er alt andet end låst. Du er tværtimod meget udadvent og social, og du kendetegnes af din omgangskreds som værende let at omgås.

Selvom du elsker sociale sammenhænge med alle slags mennesker, foretrækker du dog, at bruge din tid med din gruppe af A-liste-personer. Der er altså nogle, som du anerkender mere, og derfor helst vil bruge det meste af din tid med.

Et andet vigtigt karaktertræk ved dig er din loyalitet overfor dem, du holder af. Du er til at stole på, og skifter ikke vennekreds, som du skifter underbukser.

Den zombie-lignende soveposition
© www.littlethings.com

Denne soveposition minder egentlig meget om "den låste". Dog er dine arme her strakt ud foran kroppen - faktisk ligner du lidt en zombie, når du sover.

Studier viser, at du er et meget åbent individ, hvis du sover i denne stilling. Dog bliver du let mistænksom. Din vennekreds kendetegner dig som en anelse kynisk. Du er ihvertfald meget logisk tænkende og ikke dermed alt andet end naiv.

Du er desuden langsom som en skildpadde, når det drejer sig om at tage den "rigtige" beslutning. Dog er du stædig, når du først har taget et standpunkt, og du holder derfor som regel fast i dine beslutninger.

Soldaten
© www.littlethings.com

Soldaten sover, som navnet antyder, på ryggen, og lader armene ligge ned langs kroppen. Personer, der foretrækker denne soveposition, lever fuldt ud op til deres navn.

Er du er af dem, kendetegnes du ved din strukturede personlighed. Du vil gerne have styr på sagerne, og du magter ikke det helt store "postyr".

Du er samtidig en stærk og stille type, der tager dig selv og mennesker omkring dig, meget alvorligt. Dette betyder, at du også har meget høje forventninger til dig selv, og til de mennesker, som du holder af.

Desuden vil du ikke indrømme det, men du har en tendens til at snorke.

Frit fald
© www.littlethings.com

Er du en af dem, som elsker at ligge på maven med armene knugede omkring din hovedpude?

Så lever du også op til dit navn. De "fritfaldende" er nemlig spontane og kreative individer. Sommetider skal du dog tage dig selv i agt for ikke at komme til at virke kæk eller smart-i-en-fart.

Selvom du er villig til at løbe en risiko, er du også meget overfølsom overfor kritik. Inderst inde kan du nemlig godt lide kontrol.

Søstjernen
© www.littlethings.com

Sover du med armene udstrakt over hovedet og udstrakte spredte ben, går du under kategoriseringen "søstjernen". Mennesker, der sover i denne position, prioriterer venskaber utroligt højt i deres liv.

Det vil sige, at du altid er med på en "lytter" eller er klar til at lægge skulder til din ulykkelige ven. Du er trofast, og vil dermed gå over stok og sten for dem, du holder af.

Dette er egentligt ikke så mærkeligt, hvis man tænker på, at søstjerne-positionen mest af alt ligner en, der vil indbyde til et ordentligt kram.

Fosterstillingen
© www.littlethings.com

Er du en af de 41%, som bedst kan lide at indtage forsterstillingen, når du skal lægge dig til at sove?

Så er du højest sandsynligt en person, der udadtil kan virke stærk, genert og hård. Indvendigt er du dog et blødt menneske, der har brug for masser af kærlighed og anerkendelse.

Du har en tendens til at tænke over alting - nogle gange så meget, at du bekymrer dig unødigt.