9 skønne produkter, som lynhurtigt forvandler udtrykket i dit soveværelse

Skab et luksuriøst hotellook i dit soveværelse med en polstret sengegavl, et smukt sengebord og en klassisk sengelampe. Se med her, hvor vi giver dig 9 fund, der vil hjælpe dig med at få stilen.

Polstrede sengegavle er blevet et kæmpe hit de senere par år. Det er en nem og hurtigt måde at give dit soveværelse et elegant hotellook. De fås i mange forskellige prisklasser og behøver ikke at ruinere dig.
Vaniljefarvet sengegavl, b 160 x h 130 cm, 7890 kr., Mollys Home.

Prismatic Table blev designet af japanske Isamu Noguchi for Vitra tilbage i 1957. Det er inspireret af den japanske papirfoldekunst origami og fremstillet i aluminium. 4173 kr., Paustian.

Mutatio-væglampe designet af Christian Troels. H 24 cm, 3995 kr., Le Klint.

Blend hedder denne model i grå, 120 x 122,5 cm, 1149 kr., unoliving.com.

Hex-natbord med metalstel og plade i marmor designet af Henrik Ilfeldt. Fås i forskellige varianter - her i grøn. 1799 kr., Bolia.

NJP-lampen er designet af japanske Nendo og fås i sort eller hvid. 2995 kr., Louis Poulsen.

Bornö-sengegavl i svensk fyrretræ polstret med polyester med symmetrisk indsyede knapper. B 180 cm, 9490 kr., Carpe Diem Beds/Schwarz Senge.

Lugano-natbord i mdf med kobberlakeret egetræsstel. Designet af Morten Georgsen. 3329 kr., BoConcept.

Cappuccina-bordlampe. Den fine kugle i opalglas har indbygget LED og er monteret med en bevægelig skærm. Designet af franske Inga Sempé. 2980 kr., Luceplan.