Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

6 sengetæpper til under 1000 kr

Vi har samlet 6 flotte og prisvenlige sengetæpper, der med sikkerhed vil pynte på ethvert soveværelse.

© Algan

Det minimalistiske

Hvis du gerne vil have et minimalistisk soveværelse, hjælper dette sengetæppe fra Algan i råhvid dig på vej. Tæppet er vævet i et diamantmønster, som er en fin, lille detalje. Fås også i andre smukke naturfarver samt størrelser.

Dolu-sengetæppet kan du købe hos Algan , 750,00 kr.

© Ellos

Det bæredygtige

Dette sengetæppe fra Ellos er ikke bare dekorativt, men også fri for sundheds- og miljøskadelige stoffer. Bomuldet er nemlig Oeko-Tex-certificeret.

Muriel-sengetæppet i vasket bomuld kan købes hos Ellos, 799,00 kr.

© H&M

Feminint look

Giv dit soveværelse et feminint udtrykt med dette velour-sengetæppe fra H&M Home. Det er vatteret, så det er dejligt blødt. Fås i flere farver og størrelser.

Sengetæppe i gammelrosa, H&M, 999,00 kr.

© Södahl

Klassisk indretning

Vaffelvævningen i dette sengetæppe fra Södahl, giver dit soveværelse et klassisk og roligt udtryk. Findes også i andre blide farver samt forskellige størrelser.

Minimal-sengetæppe fra Södahl, 599,95 kr.

© IKEA

Naturligt og enkelt

Dette quiltet sengetæppe fra IKEA er fremstillet af hør, som giver det en fin struktur. Tæppet tåler at blive vasket grundet dens naturstærke materiale og bliver kun smukkere med tiden.

GULVED sengetæppe, IKEA, 579,00 kr.

© Mette Ditmer

To-i-en

Lad dette bløde sengetæppe fra Mette Ditmer pynte i dit soveværelse. Det er dobbeltsidet, så du får på den måde et to-i-en sengetæppe, og kan derfor give dit soveværelse et nyt look, så ofte du har lyst.

Camino, Mette Ditmer forhandles hos Salling, 799,00 kr.

Se også 15 lækre sengetæpper her.

Relaterede Artikler