Hilding Anders
© Carpe Diem Beds

3 tips: Sådan forvandler du dit soveværelse til en eksklusiv oase

Soveværelset er det vigtigste rum, når det handler om at slappe af og lade op. Med disse tre eksklusive detaljer kan du nemt fuldende oplevelsen af ro og velvære i dit soveværelse.

Vi tilbringer mere end en tredjedel af vores liv i vores seng, og derfor gælder det om at indrette dit soveværelse, så det indbyder til ro og afslapning. Lad dig inspirere af disse tre tips, der hurtigt kan give dit soveværelse samme stemning som på et eksklusivt femstjernet hotel.

Sengeramme Rörö fra Hilding Anders

Den minimalistiske sengeramme Rörö fra Carpe Diem Beds forvandler din boksmadras til en eksklusiv plateau-seng. Du kan vælge mellem 34 forskellige kvaliteter og farver, så du får en seng, der matcher dit soveværelse perfekt.

© Carpe Diem Beds

1. Fej benene væk under din seng

Glem alt om himmelsenge og tårnhøje kontinentalsenge, for nu gælder det om at komme ned på jorden med den populære og eksklusive plateau-seng, der hitter lige nu. Den lave sengeramme med integreret sengegavl giver din seng en svævende effekt og har en snert af luksushotel og japansk minimalisme over sig. Plateauformen gør det samtidig muligt at placere sengen fritstående i soveværelset, så du får endnu mere luft og lethed omkring den.

Forestil dig at sætte fødderne på et tykt, blødt, luksuriøst tæppe, når du skal ud af sengen hver morgen. Sådan føles det stilfulde Bedroom Rug fra Carpe Diem Beds, der skaber et elegant look. Vælg mellem seks fine farver i nuancer af grå, beige og nougat.

© Carpe Diem Beds

2. Skab hyggelig stemning med et tæppe

Når du skal ud af den varme dyne om morgenen, går det lidt lettere, hvis du kan træde direkte ud på et blødt tæppe. Læg derfor et stort, luksuriøst tæppe under sengen, som både giver generøs komfort og er med til at skabe en hyggelig stemning i soveværelset. Du kan kombinere gulvtæppet med andre tekstiler som sengetæppe, lange gardiner, puder og plaider. De bløde tekstiler binder rummet sammen og gør det ekstra hyggeligt og indbydende.

Sengegavl Vallerö

Sengegavlen Vallerö fra Carpe Diem Beds er håndlavet i Sverige af eksklusivt valnøddetræ. Gavlen er designet med integrerede sengeborde og matchende lamper for et gennemført stilfuldt udtryk.

© Carpe Diem Beds

3. Fuldend soveværelset med en sengegavl

For at skabe den rette eksklusive stemning i soveværelset gælder det om at holde indretningen helt enkel. Undgå at overdekorere med møbler, kunst og nips, og lad i stedet sengen spille hovedrollen med en smuk sengegavl som finish. En sengegavl af trælameller giver for eksempel en varm og indbydende dimension til soveværelse og gør samtidig akustikken i rummet meget mere behagelig, når du danser til din yndlingssang, ser film under dynen eller hyggesnakker med din partner.

© Carpe Diem Beds