10 smukke væglamper til soveværelset

Olivengrøn, runde former og et strejf af det industrielle. Vi har fundet 10 smukke væglamper, som vil passe perfekt til soveværelset.

Unik væglampe

Unik væglampe

Denne væglampe har et unikt og anderledes design. Messingfarven giver et enestående modspil til den sorte skærm, som gør lampen ekstra flot, hvis du ønsker en luksuriøs hotelstemning i soveværelset.

Væglampe. 845 kr. v/ Markslöjd.

Minimalistisk væglampe

Minimalistisk væglampe

Væglampen fra Normann Copenhagen er, med sit minimalistiske design, en dekorativ tilføjelse til soveværelset. Lampens sokkel er udført i flot asketræ og skærmens enkle udseende komplementerer den modernistiske stil særdeles godt.

Væglampe fra Normann Copenhagen, 699 kr. v/ Completliving

Hvid væglampe med messingdetaljer hænger ved seng

Væglampe med detaljer i messing

Elegant og stilfuld lampe, der med sine enkle detaljer af messing giver et spinkelt og feminint udtryk. Designet er klassisk og de bløde former er med til at give ro i rummet.

Væglampe fra Markslöjd, 380 kr. v/ Markslöjd

Industriel lampe

Industriel lampe

Med sin matte sorte farve og kantede form, har denne væglampe et smukt og industrielt look. Dens bevæglighed gør væglampen til en oplagt læselampe, da det er muligt at tilpasse lyset efter behov.

Sort væglampe, 799 kr. v/ Ilva

Moderne væglampe

Moderne væglampe

Denne lampe fra House Doctor er enkel med et nutidigt og stringent design. Væglampen passer godt til dig, som ønsker en skulpturel lampe i soveværelset.

Væglampe fra House Doctor, 859 kr. v/ Designgaragen

Hængende væglampe

Hængende væglampe

Her kan du selv vælge, hvilken lampe du ønsker at have hængende på lampearmen. Skal det være en rund pære eller tør du give dig i kast med en hængende lampeskærm? Mulighederne er mange med denne Wall Hanger.

Wall Hanger, 120 kr. v/ Markslöjd

Smuk olivengrøn væglampe

Smuk olivengrøn væglampe

Denne lampe har en fantastisk olivengrøn farve, som skaber en rolig og dekorativ stemning i soveværelset. Væglampens design er udført i rene linjer og udtrykket emmer af hygge og eksklusivitet.

Væglampe fra CPH Lighting, 2.200 kr. v/ Rifraf

Moderne væglampe

Moderne væglampe

Denne væglampe er perfekt som natlampe. Den har et klassisk og stilrent design, der vil give soveværelset lidt mere kant.

Væglampe fra Muuto, 1.095 kr. v/ Luxoliving

Funktionel væglampe

Funktionel væglampe

Lampen, som er designet af Cecilie Manz, er ikke kun utrolig smuk - den er sågar også utrolig funktionel. Skærmen har nemlig fået monteret et såkaldt flexrør, som gør det muligt at vippe skærmen fra side til side, og op og ned. Der er derfor mulighed for at tilpasse lyset efter netop dine ønsker.

Væglampe fra Lightyears, 1.995 kr. v/ Luxoliving

Mangler du et pænt sengebord til soveværelset? Læs eventuelt vores samling af sengebord her.

Rund mørkegrøn væglampe

Rund mørkegrøn væglampe

En rund lampe fra Frandsen i den skønneste retro-stil. Væglampen sidder fast med magnet, og kan justeres så lyset spredes i ønsket retning. Ball lampen er derfor oplagt som læselampe ved sengen.

Ball væglampe fra Frandsen, 419 kr. v/ Lys-lamper