Godot sofa af Iskos-berlin for Menu

Ventetiden er endelig omme - Godot sofaen er endelig landet

Rygterne har svirret længe, og vi har haft svært ved at vente! Men nu er Godot endelig landet og danske Menu kan godt være stolte.

Godot er resultatet af samarbejdet mellem danske Menu og den østeuropæiske designduo Iskos-berlin Design.

Godot er en komfortable og generøs sofa, som kan fås i 3 forskellige størrelser – 2-personers, 3-personers og i en skøn 1-personers.

Sofaens indre rum er dimensioneret og formet, så der er masser af plads til afslapning. Den ydre ramme er modsat, designet med hårde vertikale linjer og rektangulære former, så den fremstår præcis, minimalistisk og geometrisk. Men trods dens hårde facon, er der tale om en sofa til livsnyderen.

Godots rektangulære form er særlig praktisk til hjemmet med små rum. Sofaens simpelhed og facon, gør det nemt at indrette et samlet og velfungerende rum. Der er tænkt langsigtet, og gjort mange overvejelser i forbindelse med Godot. Alle materialer og syninger er nøje gennemtænkt, så man opnår en bæredygtig sofa, som vil holde i mange år.

Inspirationen til Godot stammer fra sangen ”Waiting for Godot” af Samuel Beckett. En sang som handler om to venner, der venter på den tredje ven, Godot. Men vennerne må vente længe og forgæves. Derfor har Iskos-berlin Design, designet en komfortabel sofa til de ventende venner - ”now they can wait to eternity in the comfortable Godot sofa”

En ung designvirksomhed

Iskos-berlin Design blev grundlagt i 2010 af makkerparret Boris Berlin og Aleksey Iskos. Begge kommer fra Østeuropa, henholdvis Rusland og Ukraine. Efter at have arbejdet sammen i mange år, slog de sig endelig sammen. I dag arbejder de med industrielt design, møbler og grafisk design – og har et motto der hedder ”Mobilis in mobili”, som kan oversættes til ”ændringer indenfor ændringerne” eller ”bevægelse i bevægelserne”.

Iskos-berlin design er kendt for deres evne til at designe og udvikle med afsæt i storytelling.

3-personers-sofaen måler l 222 x d 82,5 x h 70 cm og koster fra 29.999 kr.,