Svane-sofaen fra Arne Jacobsen

Her er de flotteste sorte lædersofaer

Den sorte lædersofa har en stilfuld fremtoning og en vis seriøsitet hængende over sig. Bliv guidet eller forført tættere på en sort lædersofa.

Den sorte svane

Du kender Svanen, den populære lænestol fra Arne Jacobsen. Dette er sofaudgaven af den, hvor skallen kommer i et syntetisk materiale og polstret med koldskum. Resultatet mellem Arne Jacobsen og Fritz Hansen er drønhamrende tilfredsstillende på mange punkter.

Den blev designet til at indgå i møblementet til Royal Hotel i København – her befinder den sig mest i lounge- og restaurantområdet. Svanesofaen afrunder med kurvede former og hviler yndefuldt på shakerstel, som er forarbejdet i satinpoleret aluminium.

Vejledende pris: 79.972 kr.

Betrukket i luksuriøsitet

En sand klassiker. Det håndværksmæssige arbejde og kvaliteten i sofaen er ikke til at tage fejl af. Erik Ole Jørgensen er manden bag værket. Hans usædvanlige sans for det samlede udtryk et møbel giver, er grunden til, at hans møbler forbliver moderne til evig tid.

EJ 315 er betrukket i Cava læder (semi-anilin). Soklen er tilgængelig i ubehandlet eller lakeret bøg/eg, lakeret valnød eller sort.

Den vejledende pris på lædergruppe A er 63.594 kr.

EJ 315

High-end sofaen

Hvis du ikke har noget imod at få en moderne smag i munden, når du ser på Spine Lounge sofaen fra Space Copenhagen, så kan du roligt kaste dig over den. Den er designet i samarbejde med Fredericia Furniture til at blende ind i omgivelser, hvor high-end looket er hverdagskost.

Det er ikke for sjov, at Spine-serien i første omgang er tiltænkt til Michelin-restauranten Noma.

Vejledende pris: 35.398 kr.

Spine sofaen
© Casanova Furniture

Sort med sort

Den prisvindende sofa i Era-serien fra Normann Copenhagen er designet af Simon Legald. Skallen kommer i hårdt formstøbt skum og har et stel i stål. Puderne kommer i blødt formstøbt skum. Benene er tilgængelige i enten krom eller i sortmalet stål.

En perfekt 2 personers sofa til mindre boligkomplekser.

Vejledende pris: 24.499 kr.

Sofaen fra Era-serien

Den letbenede sofa

Møbelserien ’Ace’ fra Normann Copenhagen er designet af Hans Hornemann. En prisvindende sofa, som ikke behøver overvældende meget plads. Den er pragtfuld i sin udstråling og så er den polstret i eksklusiv læder.

Vejledende pris: 15.999 kr.

Sofaen fra Ace-serien
© Normann Copenhagen