7 daybeds der også kan fungere som sofa

En daybed er et funktionelt møbel, der i de seneste år har set en stor opblomstring i popularitet. Vi har fundet 7 smukke eksemplarer, der udmærker sig ved også at kunne bruges som sofaer.

Playground daybed fra Eilersen

© Eilersen

Denne Playground daybed er designet af Jens Juul Eilersen og er skabt til at tilfredsstille behovet for at kombinere daybed og sofa. Rygelementerne vejer nærmest ingenting, så både børn og voksne kan flytte rundt på dem. Fåes i blå og grå. Ca. 26.000 kr., hos Eilersen.

Lepong daybed

© Lepong

Flot daybed, der også kan fungere som sofa, udført i et flot design af mørkegrøn velour. 7.499 kr., hos Lepong.

Lawndale daybed fra cb2

© cb2

Denne Lawndale daybed er født med et patineret look, hvor læderet allerede ved levering har et slidt og lækkert look, som kvalitetslæder får med tiden. Designet af Leonhard Pfeifer for cb2. 11.647 kr. hos cb2.

Hadley daybed fra Sofacompany

© Sofacompany

En smukt udformet sofa i enkelt design med bløde linjer og fine detaljer. I den ene ende er træstellet forlænget, hvilket kan fungere som bord, eller så rygpuderne kan placeres der. Designet er af Cathrine Rudolph. 5.999 kr. hos Sofacompany.

HK-Living daybed fra Living and co.

© Living and co.

Denne smukke daybed i mønstret velour kan både spille rollen som daybed og som sofa i et mindre rum. 11.490 kr. hos livingandcompany.

KK-daybed fra By KlipKlap

© By KlipKlap

KK Daybed fra By KlipKlap er en smuk og funktionel daybed, der snilt kan fungere som sofa. Vælg mellem forskellige typer af rammer og hynder. Designet af Charlotte Høncke. Rammen koster 12.000 kr. og hynderne 1.393 kr. hos Designdelikatessen.

Rem daybed fra Sofacompany

© Sofacompany

Rem daybed er en sofa/daybed i skandinavisk moderne design, med rene linier og et touch af fortiden. 7.999 kr. hos Sofacompany.

Er du i tvivl, om du skal eje en daybed? Her er 8 gode grunde til, at du ikke kan undvære en daybed.

Relaterede Artikler