Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Arne Jacobsens Mayor-sofa blev lavet til brudepar

&tradition har netop lanceret en ny to-personers udgave af Arne Jacobsen og Flemming Lassens Mayor-sofa.

© &tradition

Da Arne Jacobsen og Flemming Lassen tegnede Søllerød Rådhus, tegnede de også et særligt bryllupskontor med tilhørende venteværelse. Her kunne brudeparrene vente, indtil de skulle vies, og i den tid. Parrene kunne naturligvis ikke bare stå op og vente, og derfor tegnede Jacobsen og Lassen en særlig sofa til dem – Mayor sofaen.

© &tradition

Den oprindelige sofa var til tre personer, måske fordi det i 1939 ikke passede sig, at et ugift par sad for tæt inden vielsen. Men nu lancerer &tradition en ny modificeret udgave til to personer. Det sker efter lange og efter sigende svære forhandlinger med Arne Jacobsens arvinger.

Den nye version, som er om muligt endnu mere harmonisk og velproportioneret end den oprindelige udgave til tre personer, og koster fra 26.995 kr. Versionen på billederne er i tekstilet Maple og koster 29.995 kr.

Håndplukket til dig