34 nye sofaer

Sumo
© bobedre.dk

Sumo er, som navnet antyder, en buttet sofa med et humoristisk udtryk skabt af belgiske Xavier Lust for Cerrutti Baleri. Fra 22.500 kr., Fiorini Trading.

Noe
© bobedre.dk

Noe Sofa designet af trioen Lievore Altherr Molina for italienske Verzelloni. Den måler 2,10 meter. Fra 17.650 kr., CasaShop.

Arch
© bobedre.dk

Arch Sofa designet af Jean Marie Massaud for MDF Italia. Modulsofaen er bygget op omkring en otte mm tynd aluminiumsstruktur. Fra 24.800 kr., Interstudio.

Element
© bobedre.dk

Element Sofa fra Bolia, der fremstår eksklusiv med et stramt design. Den sættes sammen efter behov af moduler på en sokkel af egetræ. Fra 22.799 kr., Bolia.

Terni
© bobedre.dk

Terni Sofa, der fås i tre størrelser samt som sovesofa med et stort udvalg i betræk. Fra 7299 kr., BoConcept.

Heaven
© bobedre.dk

Heaven Sofa fra spanske Paula Lenti, der er skabt af trioen Claesson, Koivisto og Rune. Fremstillet i aluminium og et hightech-tekstil, der gør den semi-transparent. Sofa, der kan bruges både ude og inde. 21.300 kr., Smak Design.

Pebble
© bobedre.dk

Pebble Sofa fra svenske Blå Station, der er skabt af den tyske duo Osko + Deichmann. Sofaen er elegant udført med en metalramme, der holder de bløde elementer på plads. Fra 23.500 kr., Niels Kilian

Metropol
© bobedre.dk

Metropol Sofa, der er et fornuftigt bud på en lækker lædersofa i høj kvalitet og tidløst design til en fornuftig pris. Fra 7562 kr., Wendelbo Møbel Design.

Messina
© bobedre.dk

Messina Sofa, der er komfortabel med en designmæssig lethed. Fås i forskellige stoffer og lædertyper. Fra 11.578 kr., BoConcept.

Gianni
© bobedre.dk

Gianni Sofa, der er en flot og enkel modulsofa, udsprunget af Michael Rauns designhænder. Fra 18.790 kr., Raun.

Soprano
© bobedre.dk

Soprano Sofa med moderne syninger, der refererer til klassiske chesterfield-møbler. 22.900 kr., Natuzzi.

Room
© bobedre.dk

Room Denne sofa er et godt bud på en komfortabel flyder af en modulsofa designet af Müller & Wulff. Som vist koster den 17.350 kr., Softline.

In Duplo
© bobedre.dk

In Duplo Denne sofa har smukke linjer og bløde former, der sender en venlig hilsen til 1960’erne. Sofaen fås i en lav (foto) samt en høj udgave. Designet af Anne-Mette Bartholin Jensen og Morten Ernst. Fra 30.789 kr., Erik Jørgensen Møbelfabrik.

IDdesign
© bobedre.dk

IDdesign Sofa, som bærer navnet på et koncept, der rummer et væld af muligheder for at designe sin egen sofa. Fra 6139 kr., Idemøbler.

Model 432
© bobedre.dk

Model 432 Sofa fra Søren Lund, som er et elegant resultat af en stor efterspørgsel efter sofaer med høje rygge. Fra 13.995 kr., Søren Lund.

Tremmesofaen
© bobedre.dk

Tremmesofaen Sofa fra 1945 der for længst er blevet en Børge Mogensen-klassiker. Nu har Fredericia Furniture givet den en cool opdatering, hvor den fremstår med knaldsort stel og røde hynder. 45.688 kr., Fredericia Furniture.

Boeri
© bobedre.dk

Boeri er en meget klassisk sofa, som ikke overraskende er designet af Cini Boeri for Knoll. Fra 26.500 kr., 3 Falke Møbler.

Sharpei
© bobedre.dk

Sharpei Denne sofa er nu kommet i en sort version med sort sokkel. Det rynkede look er designet af Morten Voss. Fra 32.511 kr., Eilersen.

Yale
© bobedre.dk

Yale Sofa, designet af Jean Marie Massaud for MDF Italia og bygget op omkring et stel i aluminium. Fra 33.550 kr., Interstudio.

Sabi
© bobedre.dk

Sabi Sofa fra sofadroningen Paola Lenti er designet af Francesco Rota. Stellet er fremstillet af irokotræ, og modulsofaen kan tåle at stå både ude og inde. Fra 46.110 kr., Smak Design.

Duo
© bobedre.dk

Duo er designet af Norway Says. Ryggen kan slåes op, så sofaen giver fornemmelsen af, at man opholder sig i en intim hule, hvor lydene udefra dæmpes. Fra 42.375 kr., LK Hjelle.

Williams
© bobedre.dk

Williams Sofa, designet af Rodolfo Dordoni for italienske Minotti. Designet er enkelt og klassisk med høj komfort. Fra 42.000 kr., Sibast.

Softice
© bobedre.dk

Softice er ikke overraskende blød og hvid og skulle frembringe fornemmelsen af blød is mod ganen. Sofa, designet af Jens Juul Eilersen. Fra 27.382 kr., Eilersen.

Coussin
© bobedre.dk

Coussin Denne sofa er en nyhed fra LK Hjelle. Bag den bløde sag står den franske designer Inga Sempé, som har skabt en sofa, hvor armlænene fungerer som krammepuder. 29.913 kr., LK Hjelle.

Blend
© bobedre.dk

Blend Denne sofa er skabt af Win Segers for belgiske Indera. Sofaen er kendetegnet ved sit asymmetriske look. Modellen fås i flere farver og materialer. Fra 39.000 kr., Interstudio.

Lifesteel
© bobedre.dk

Lifesteel Sofa designet af Antonio Citterio for italienske Flexform. Den enkle sofa i læder er bygget op omkring en metalramme og har et næsten svævende udtryk med sine tynde ben. Fra 42.100 kr., CasaShop.

510
© bobedre.dk

510 er det beskedne navn på stjernearkitekten Norman Fosters sofa. Han er kendt for sin high­tech-tilgang til arkitektur, møbler og design, hvor intet er skjult og alt overflødigt pillet af. Fra 29.500 kr., Walter Knoll.

Domino
© bobedre.dk

Domino En sofa der er intet mindre end imponerende. Med sin størrelse og en palet af eksklusivt tilbehør hører den til i sofaernes superliga. Designet af Emaf Progetti for italienske Zanotta. Fra 72.314 kr., Hultmann Interior.

Place
© bobedre.dk

Place Denne sofa er britiske Jasper Morrisons bud på en tidløs og elegant lounge-modulsofa. Designet for Vitra. Fra 65.310 kr., Paustian.

Domino er en sofa
© bobedre.dk

Domino er en sofa med høj komfort tegnet af Dick Spierenburg for hollandske Montis. Viste sofa fra 60.000 kr., Witehauz.

NightDay
© bobedre.dk

NightDay Sofa udformet af spanske Patricia Urquiola for Moteni. Møblet sammensmelter på original vis begreberne seng og sofa. Den komfortable sofa er betrukket med hør. 98.960 kr., 3 Falke Møbler.

Toot
© bobedre.dk

Toot Denne sofa er en af årets absolut dyreste, men også mest eksklusive, med sit nærmest provokerende minimalistiske udtryk. Luksusdyret er skabt af italienske Piero Lissoni for Cassina. 107.300 kr., 3 Falke Møbler.

Cestone Divano
© bobedre.dk

Cestone Divano Sofa fra italienske Flexform, designet af geniale Antonio Citterio, der igen og igen formår at nyfortolke ellers velkendte former. Sofa med læderarmlæn og stofryg koster 63.779 kr., CasaShop.

Spring
© bobedre.dk

Spring Denne sofa er nyeste skud på stammen fra Erik Jørgensen. Den rummer mange kombinationsmuligheder, og komforten er særdeles søvndyssende. Fra 49.137 kr., Erik Jørgensen Møbler.