Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

10 fine sofaer

Dyb rød, lysegrå uld og brunt læder. Leg med farverne og brug din sofa som en finurlig detalje i dit hjem.

Alcove Plume sofa
Alcove Plume Sofa er designet af Erwan & Ronan Bouroullec for Vitra. Der er netop kommet en helt ny variant med høj ryg, som danner er privat rum i rummet. Prisen for en 3-personers sofa er 43.505 kr., Paustian.

Toward-sofa
Toward er designet af arkitekt Anne Boysen. Sofaen introduceres nu i tre nye farvekombinationer i henholdsvis mørkegrå, lysegrå og brune nuancer med sko i massiv messing eller aluminium. 24.500 kr., Erik Jørgensen.

ELM-sofa
COR er en af Tysklands ypperste producenter af polstermøbler. Fra deres hånd kommer nu ELM-sofaen med en ramme af eg eller valnød og hynder i tekstil eller som her i læder. For designet står duoen Jehs + Laub. For pris og forhandler se cor.de.

NO 1 sofa
I anledning af Børge Mogensens 100-års fødselsdag relancerer Fredericia Furniture sofa NO 1, der var den første sofa, som den store møbeldesigner skabte for firmaet. Pris for en 3-personers sofa fra 26.370 kr., Fredericia Furniture.

Fusion-sofa
Fusion by Nendo er en ny fusions-sofa, der fås i to forskellige dybder og med fire løse hynder. Den er karakteriseret af de elegante syninger og afspejler æstetiske oldemønstre fra origamiens verden. Den viste version 13.431 kr., BoConcept.

Cocoon-sofa
Jens Juul Eilersen er ophavsmanden til Cocoon-sofaen fra Eilersen. Sofaen kan skræddersyes efter personligt valg af stof, farver, design og størrelse, og prisen afhænger af alle disse elementer. Den viste sofa koster 86.580 kr., Eilersen.

Guscio-sofa
Designeren Antonio Citterio har kreeret denne lette og elegante sofa, Guscio, for italienske Flexform. Imødekommende stil med schwung på lette, slanke ben. Fra 26.500 kr., CasaShop.

Poppy-sofa
Foråret er pastelfarvet hos ILVA, der blandt mange nyheder præsenterer Poppy- sofaen i sart rosa med fire rygpuder og ben i lakeret eg. 7999 kr. Sæt med fire pyntepuder, 999 kr., Ilva.

Pump-sofa
En robust og kompakt sofa med plads og komfort. Pump-sofaen fås i flere størrelser og varianter. Bag designet står Peter Barreth, der er in-house designer og medejer af Versus. 3-personers sofa i XL-version fra 18.700 kr., Designdelicatessen.

Block-sofa
Den store flyder er stadig et hit, når pladsen er til det. Her et godt bud fra Eilersen, der lancerer Block-sofaen i blød velour. Bag designet står Jens Juul Eilersen, der skærer ind til benet og tager arketyperne i ed. Viste løsning 91.571 kr., Eilersen.