10 fine sofaer

Dyb rød, lysegrå uld og brunt læder. Leg med farverne og brug din sofa som en finurlig detalje i dit hjem.

Alcove Plume sofa
Alcove Plume Sofa er designet af Erwan & Ronan Bouroullec for Vitra. Der er netop kommet en helt ny variant med høj ryg, som danner er privat rum i rummet. Prisen for en 3-personers sofa er 43.505 kr., Paustian.

Toward-sofa
Toward er designet af arkitekt Anne Boysen. Sofaen introduceres nu i tre nye farvekombinationer i henholdsvis mørkegrå, lysegrå og brune nuancer med sko i massiv messing eller aluminium. 24.500 kr., Erik Jørgensen.

ELM-sofa
COR er en af Tysklands ypperste producenter af polstermøbler. Fra deres hånd kommer nu ELM-sofaen med en ramme af eg eller valnød og hynder i tekstil eller som her i læder. For designet står duoen Jehs + Laub. For pris og forhandler se cor.de.

NO 1 sofa
I anledning af Børge Mogensens 100-års fødselsdag relancerer Fredericia Furniture sofa NO 1, der var den første sofa, som den store møbeldesigner skabte for firmaet. Pris for en 3-personers sofa fra 26.370 kr., Fredericia Furniture.

Fusion-sofa
Fusion by Nendo er en ny fusions-sofa, der fås i to forskellige dybder og med fire løse hynder. Den er karakteriseret af de elegante syninger og afspejler æstetiske oldemønstre fra origamiens verden. Den viste version 13.431 kr., BoConcept.

Cocoon-sofa
Jens Juul Eilersen er ophavsmanden til Cocoon-sofaen fra Eilersen. Sofaen kan skræddersyes efter personligt valg af stof, farver, design og størrelse, og prisen afhænger af alle disse elementer. Den viste sofa koster 86.580 kr., Eilersen.

Guscio-sofa
Designeren Antonio Citterio har kreeret denne lette og elegante sofa, Guscio, for italienske Flexform. Imødekommende stil med schwung på lette, slanke ben. Fra 26.500 kr., CasaShop.

Poppy-sofa
Foråret er pastelfarvet hos ILVA, der blandt mange nyheder præsenterer Poppy- sofaen i sart rosa med fire rygpuder og ben i lakeret eg. 7999 kr. Sæt med fire pyntepuder, 999 kr., Ilva.

Pump-sofa
En robust og kompakt sofa med plads og komfort. Pump-sofaen fås i flere størrelser og varianter. Bag designet står Peter Barreth, der er in-house designer og medejer af Versus. 3-personers sofa i XL-version fra 18.700 kr., Designdelicatessen.

Block-sofa
Den store flyder er stadig et hit, når pladsen er til det. Her et godt bud fra Eilersen, der lancerer Block-sofaen i blød velour. Bag designet står Jens Juul Eilersen, der skærer ind til benet og tager arketyperne i ed. Viste løsning 91.571 kr., Eilersen.