Ellos kollektion i samarbejde med Marie Nylander
© Ellos

7 smukke tæpper med forskellige udtryk

Med et tæppe kan du skabe et rum i rummet og samtidig tilføre dit hjem personlighed. Vi giver dig 7 bud på dit næste tæppe lige her.

Muuto Relevo rug i burnt orange
© Muuto

Det skulpturelle tæppe

Muuto Relevo er et blødt tæppe med en skulpturel form, som giver noget kant til din indretning. Tæppets ene afrundede hjørne giver det en unik karakter og et dynamisk udtryk, der kommer til at binde stuen eller spisestuens rumlighed sammen. Tæppet af lavet af 80 procent uld fra New Zealand og 20 procent bomuld.

Muuto Relevo fåes i flere farver og koster 8.995 kr. Find det her.

vægtæppe af Rebekka Nielsen
© Rebekka Nielsen

Et tæppe i nye højder

Lad dette smukke vægtæppe inspirere dig til at udfordre tæppets funktion. Vægtæpperne har nemlig noget taktilitet, råhed og varme over sig, og de bliver integreret med omgivelserne på en helt anden måde end et gulvtæppe. De bliver nemlig en del af kunsten.

Fiber Art-vægtæppet er håndlavet af den danske arkitekt og kunstner Rebekka Nielsen. De fås i flere farvekombinationer og koster fra 4.100 kr. Læs mere om hendes arbejde her.

Ferm Living uldtæppe i sort og chokoladebrunt
© Ferm Living

Et uldtæppe til det lille værelse eller den smalle gang

Mara Knotted Rug er et perfekt tæppe til det mindre rum, som du har brug for at binde sammen. Det flotte mønster og de dekorative frynser gør det til en ny udgave af et klassisk uldtæppe.

Tæppet er håndknyttet i new zealandsk uld og har et blødt, taktilt udtryk med det smukke grafiske mønster. Et afbalanceret design, der skaber et let element af kontrast i ethvert rum. Tæppet fås med blåt, brunt eller sort mønster og står til 1.799 kr. Læs mere om uldtæppet her.

Ryatæppe i uld
© Ellos

Det neutrale gulvtæppe

Ellos har i samarbejde med Marie Olsson Nylander skabt en fantastisk tæppekollektion, der gennem lækre uldkvaliteter og rolige farver skaber sammenhæng i indretningen. Dette Ryatæppe Lollo i uld er perfekt til spisestuen eller under sofaen for at give en neutral blødhed til rummets taktile niveau.

Ryatæppet står til 8.999 kr. Læs meget mere om kollektionen her.

bolia dalvik gulvtæppe
© Bolia

Et gulvtæppe med smæk på farverne

Dalvik-gulvtæppet fra Bolia er inspireret af den nordiske natur og giver derfor et eksklusivt og samtidig naturligt touch til hjemmet. Dalvik er fremstillet i 100 procent uld fra New Zealand og håndvævet efter en særlig teknik, der skaber tæppets unikke tekstur.

Dalvik-gulvtæppet fås i fire størrelser og tre forskellige farver og koster fra 10.689 kr. Læs mere om tæppet her.

Stort gulvtæppe med grafisk mønster fra Linie Design
© Unoliving

Et grafisk tvist

Giv din boligindretning kant med dette grafiske uldtæppe. Tæppets mange farver gør det muligt for dig at mikse og matche flere forskellige farver i din indretning, og på den måde tilføre dit hjem et personligt og unikt udtryk. Det store tæppe passer perfekt til sofagruppen eller spisepladsen.

Arguto-tæppet fra Linie Design koster 7.739 kr. Læs mere og find nærmeste forhandler her.

Jutetæppe håndlavet i indien
© Sika Design

Det naturlige tæppe

Skab sommerhusstemning i dit hjem med dette lækre jutetæppe fra Sika Design, som er håndlavet i Indien i 100 procents bionedbrydeligt materiale.

Lad tæppet tilføre et naturligt element til den minimalistiske boligindretning, og lad dets runde form og naturlige look bidrage til en hyggelig stemning i hjemmet. Tæppet er tilmed lavet af et både bæredygtigt og naturligt materiale.

Det runde jutetæppe fra Sika Design står til 825 kr. og fås i to farver. Læs mere her.