Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sæt fokus på detaljen med dørgreb i klassisk, dansk design

Annonce En enkel måde at opdatere boligen på er at udskifte dine dørgreb. Det giver et stilrent look, og skaber en rød tråd i boligstilen.

© d line | Arne Jacobsens dørgreb i messing fra 1956 er oprindeligt tegnet til SAS-huset og udviklet i samarbejde med d line.

Det er ofte detaljen, der gør forskellen i stilfulde hjem. Dørgreb er et underspillet, men vigtigt element i boligens samlede udtryk, og kan skabe netop den røde tråd, der fuldender stilen.

Med d lines stilfulde dørgreb, der er designet af Arne Jacobsen, kan du skabe det helt rette udtryk.

Vælg dit dørgreb med omhu

Et dørgreb er ikke bare et dørgreb. Vælg et greb, der understøtter stilen i din bolig og som er i et tidløst, klassisk design.

Er din bolig i herskabelig stil med stuklofter og plankegulve, en murermestervilla fra 1920erne eller funkisbyggeri, er det værd at overveje, om det vil være dørgreb i messing eller i børstet stål, der vil passe bedst i stilen.

Det børstede, rustfrie stål er et stilrent valg, der fungerer godt i det moderne hjem med et diskret udtryk, der fuldender boligens udtryk. Med versionen i poleret messing får man et iøjnefaldende dørgreb, der emmer af kvalitet og kompromisløst design.

© Ruben Hughes

Bæredygtigt greb for livet

De æstetiske dørgreb har design, kvalitet og bæredygtighed i højsædet. De er produceret af 50-70 procent genanvendt stål, og med 20 års garanti er de en investering til hjemmet med lang levetid.

Relaterede Artikler