© d line | Arne Jacobsens dørgreb i messing fra 1956 er oprindeligt tegnet til SAS-huset og udviklet i samarbejde med d line.

Sæt fokus på detaljen med dørgreb i klassisk, dansk design

En enkel måde at opdatere boligen på er at udskifte dine dørgreb. Det giver et stilrent look, og skaber en rød tråd i boligstilen.

Det er ofte detaljen, der gør forskellen i stilfulde hjem. Dørgreb er et underspillet, men vigtigt element i boligens samlede udtryk, og kan skabe netop den røde tråd, der fuldender stilen.

Med d lines stilfulde dørgreb, der er designet af Arne Jacobsen, kan du skabe det helt rette udtryk.

Vælg dit dørgreb med omhu

Et dørgreb er ikke bare et dørgreb. Vælg et greb, der understøtter stilen i din bolig og som er i et tidløst, klassisk design.

Er din bolig i herskabelig stil med stuklofter og plankegulve, en murermestervilla fra 1920erne eller funkisbyggeri, er det værd at overveje, om det vil være dørgreb i messing eller i børstet stål, der vil passe bedst i stilen.

Det børstede, rustfrie stål er et stilrent valg, der fungerer godt i det moderne hjem med et diskret udtryk, der fuldender boligens udtryk. Med versionen i poleret messing får man et iøjnefaldende dørgreb, der emmer af kvalitet og kompromisløst design.

© Ruben Hughes