Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nu kan du give en buket blomster, der holder i 6 mdr.

Glem alt om tørrede blomster!

Living Flowers

© Living Flowers

Living Flowers

© Living Flowers

Friske blomster i et halvt år

Den nystartede danske virksomhed Living Flowers har gentænkt blomsterbuketten og bragt et koncept til Danmark, der gør det muligt at holde blomsterne friske i mindst et halvt år.

Living Flowers har et stort fokus på bæredygtighed og fremhæver, at hvor en traditionel buket har en miljøbelastning på cirka 25 kilo, har en buket fra Living Flowers en samlet belastning på 1 kilo.

Blomsterne bliver håndplukket under åben himmel i Spanien, mens de er på deres højeste. Derefter udskiftes blomstens vand med en biologisk nedbrydelig plantebaseret nektar inden for en time og dermed bevares blomsternes duft og udseende på en naturlig måde, inden de fragtes til Danmark i lastbiler – uden brug af fly.

På den måde bliver den biologiske aldringsproces sat i stå, og blomsterne holder sig friske og bevarer både duft og udseende.

Blomsterne er desuden dyrket uden brug af pesticider og med brug af solceller og regnvand til produktionen.

Se flere buketter og læs mere om konceptet hos Living Flowers.

Håndplukket til dig