Normann Copenhagen

En enkel, næsten barnlig form kombineret med glade farver og træ
© bobedre.dk

En enkel, næsten barnlig form kombineret med glade farver og træ Plane – et træfly, designet af Ole Søndergaard, til børn i alle aldre. Historien om Plane handler om glæde, frihed og det at turde drømme. Det handler om den indre følelse af frihed og glæde, som opstår, når man rejser ud på nye eventyr – hvad enten det er i fantasien eller i virkeligheden.

Woofy er en kabelcontainer med mange gode egenskaber, designet af Gabriel Nigro
© bobedre.dk

Woofy er en kabelcontainer med mange gode egenskaber, designet af Gabriel Nigro Han er nuttet, smart, og han bider ikke. Woofy er din nye ven og en personlig måde at skjule dine kabler på. Woofy skal aldrig luftes, fodres eller opdrages. Hans pels er glat, og han giver ikke allergi eller tisser på gulvet.

Essensen i Swing er, at hver vase er unik
© bobedre.dk

Essensen i Swing er, at hver vase er unik Den er mundblæst, og formen varierer derfor fra vase til vase. Britt Bonnesen har designet en vase, der ligner en skulptur, der gør sig godt alene og i kombination med andre Swing vaser i varierende størrelser.

Grass er vasen, der rykker naturen indenfor
© bobedre.dk

Grass er vasen, der rykker naturen indenfor En tot græs til blomster - Normann Copenhagen præsenterer vasen, der bringer smilet frem. Den er designet til de almindelige blomster, som vi ofte overser i vores dagligdag. Grass er vasen, der rykker naturen indenfor. Alle vaserne er håndlavet, og deres indbyrdes forskellighed fremhæver deres unikke karakter.

Cristal designet af Marcel Wanders
© bobedre.dk

Cristal designet af Marcel Wanders Til karaflen hører fem kopper i forskellige farver, der på en sjov måde gør Cristal praktisk og dekorativ. Den overraskende kontrast mellem glas og plastik skaber en dynamik mellem kolde og varme materialer, strenge og bløde linjer, og gør Cristal visuelt fængende.

Modsat almindelige glas har Britt Bonnesens vippeglas en rund bund
© bobedre.dk

Modsat almindelige glas har Britt Bonnesens vippeglas en rund bund Hele glassets runding får det til at føles som en kugle i hånden og gør det lidt sjovere at nyde en drink, dessert eller snack.

Rikke Hagen har designet et eksklusivt cognac glas
© bobedre.dk

Rikke Hagen har designet et eksklusivt cognac glas der bryder med den klassiske konvention om, at et glas står op. Ideen bag Cognac glasset er at lade cognacens aroma komme til sin ret, og der tages både hensyn til bouquet, temperatur og volumen.

Fusion Cooking består af palet, øse og tang og er nyttige under madlavning og ved servering
© bobedre.dk

Fusion Cooking består af palet, øse og tang og er nyttige under madlavning og ved servering Nye traditioner kræver nyt design. Det moderne fusionskøkken henter inspiration fra hele verdenen og mixer forskellige madlavningstraditioner under et. Derfor har Odoardo Fioravanti redesignet en serie traditionelle køkkenredskaber. Fusion Cooking består af palet, øse og tang og er nyttige under madlavning og ved servering.

Med sit bløde og fleksible materiale overrasker Kontur sanserne
© bobedre.dk

Med sit bløde og fleksible materiale overrasker Kontur sanserne og skaber en oplevelse hos brugeren. Den er et stykke kunsthåndværk, lavet ”med hænderne” og med nogle helt unikke kendetegn, der med succes er blevet skabt i en industriel produktion. Kontur er skabt i spændingsfeltet mellem traditionelt kunsthåndværk og moderne former.

En tragt, der ikke fylder i køkkenskabet
© bobedre.dk

En tragt, der ikke fylder i køkkenskabet Inspirationen til tragten fik Boje Estermann, da han en dag stod i sit køkken i Paris og manglede en tragt. Boje havde med vilje ikke investeret i en, fordi tragte per definition fylder meget på grund af en ofte u-handy form.

Verdens første foldbare dørslag
© bobedre.dk

Verdens første foldbare dørslag Hvis du er træt af køkkenredskaber der fylder som seks tallerkener i din opvaskemaskine eller som en mellemstor gryde i dit skab - så prøv vores dørslag.

Den sammenklappelige spaghetti-doser, gør det nemt at dosere spaghettien
© bobedre.dk

Den sammenklappelige spaghetti-doser, gør det nemt at dosere spaghettien Doser, klap sammen og gem væk. Spaghetti-doseren er et værktøj, der er nemt at bruge og bekvemt at opbevare. Doser, klap sammen og gem væk. Den kan dosere spaghetti til 2, 3, 4, 5, 6 eller 600 personer – kombinationsmulighederne er uendelige.

Butterfly, en brugervenlig dåseåbner
© bobedre.dk

Butterfly, en brugervenlig dåseåbner Den er handy og til at finde, når du skal bruge den. Butterfly er handy, grebet ergonomisk og farven gør den let at finde i skuffen. Den fås i 8 forskellige farver, og kan gå i opvaskemaskinen.

En fejebakke, der både er funktionel og har et æstetisk udtryk
© bobedre.dk

En fejebakke, der både er funktionel og har et æstetisk udtryk Fejebakken består i al sin enkelthed af et stykke polypropylen plastik, der er bøjet, så det ligger godt i hånden. Fejekosten er designet, så den passer til fejebladet, men kan også bruges alene. Kosten er lavet af træ og naturhår i en kombination af traditionelt håndværk og moderne produktion, der sikrer holdbarhed og et enkelt designudtryk.

En verdenskendt opvaskebalje i gummi
© bobedre.dk

En verdenskendt opvaskebalje i gummi Ole Jensens opvaskebalje udmærker sig ved sin funktionalitet og bruges blandt andet som vinkøler i restauranten på The Museum of Modern Art i New York, og som fodbad på udvalgte hoteller over hele verdenen. De nye farver gør opvaskebaljen til et dynamisk objekt med mange anvendelsesmuligheder.

Køkken-ur, æggedeler og salt & peber sæt
© bobedre.dk

Køkken-ur, æggedeler og salt & peber sæt Et design - Tre produkter - Fire funktioner. Køkken-ur, æggedeler og salt & peber sæt. Form er intelligent design med et strejf af humor, der gør hverdagens dræbende rutiner lidt nemmere at holde af.

Moon er et fad fyldt med huller, der bryder alle regler og tager kedsomheden ud af det ordinære
© bobedre.dk

Moon er et fad fyldt med huller, der bryder alle regler og tager kedsomheden ud af det ordinære Som månens overfladestruktur består Moon af en masse huller der, i deres placering, danner et uregelmæssigt mønster og kaster en grafisk skygge fra sig. Moon er et fad, der, med sit humoristiske strejf, pynter på bordet, i stuen og i køkkenet.

Herb Stand organiserer dine krydderurter og holder orden uden, at det bliver kedeligt
© bobedre.dk

Herb Stand organiserer dine krydderurter og holder orden uden, at det bliver kedeligt Herb Stand kan let skilles ad, og delene kan bruges sammen eller hver for sig. Underskålen sikrer en jævn vanding og understeger funktionaliteten. Saks og krydderurter er samlet ét sted, hvilket gør det nemt at krydre maden.

Køkkenknive der forener de bedste egenskaber i et og samme designprodukt
© bobedre.dk

Køkkenknive der forener de bedste egenskaber i et og samme designprodukt En serie af køkkenknive der med deres greb ligger godt i hånden, og fungerer som en forlængelse af armen. Normann knivene er et eksempel på et godt og funktionelt industrielt design, der tager udgangspunkt i brugervenlighed.

Skålen er et redskab, man bruger som en forlængelse af den hule hånd
© bobedre.dk

Skålen er et redskab, man bruger som en forlængelse af den hule hånd Jensen skålen. Ualmindelig almindelig. Jensen skålen har vægt, så den mærkes og er lavet i størrelser, der kan bruges til alt. Det er ganske enkelt en ualmindelig almindelig skål.

En klassiker er genfødt – Krenit serien designet af Herbert Krenchel i 1953
© bobedre.dk

En klassiker er genfødt – Krenit serien designet af Herbert Krenchel i 1953 Mere end 50 år efter, at materialeforsker og civilingeniør, Herbert Krenchel, designede Krenit salatskål og bestik, bliver det minimalistiske design nu lanceret af Normann Copenhagen.

Enkelhed og balance er essensen bag Krenit serien
© bobedre.dk

Enkelhed og balance er essensen bag Krenit serien Inspirationen til Krenit er hentet i Østens enkle formsprog, og salatbestikkets langsomt tilspidsede skafter afspejler de traditionelle spisepinde. Med et enkelt og rent udtryk er Krenit serien en nutidig klassiker, der lader funktion og æstetik spille perfekt sammen.

Familia er designet af Ole Jensen
© bobedre.dk

Familia er designet af Ole Jensen De runde former på grebene og tallerkenernes simple design, er et produkt af et langt udviklingsarbejde, hvor overflødige detaljer er blevet fjernet. I dag står Ole Jensens nye design som en hilsen til historien. Familia er traditioner fra historien, skabt i en ny æra – ganske enkelt, aldrig kedeligt.

True Feelings designet af Claydies
© bobedre.dk

True Feelings designet af Claydies Første del i serien, der lanceres af Normann Copenhagen, er en fyrfadsstage, der har en fin og umiddelbar struktur og giver et nuanceret og romantisk lysskær. Med en snert af ironi understreger True Feelings’s ujævne kanter det barnlige og umiddelbare, der står i kontrast til meget polerede, velovervejede og æstetiske designs.

Dolly - et humoristisk salt og pepper sæt i porcelæn designet af Ross McBride
© bobedre.dk

Dolly - et humoristisk salt og pepper sæt i porcelæn designet af Ross McBride Dolly er et humoristisk salt og pepper sæt i porcelæn designet af Ross McBride. Med sin runde, feminine form er Dolly et godt bud på et salt og pepper sæt, der har et sjovt og originalt udtryk, der tilfører stil på både bordet og i køkkenet.

Cool hverdagsdesign med lang levetid
© bobedre.dk

Cool hverdagsdesign med lang levetid Et salt og pebersæt skal kunne stå på bordet dag efter dag, uden at man bliver træt af at se på det. Det er ideen bag designduoen ULIKs salt og peber sæt, 58°N, der har fået sit navn efter breddegraden, hvor Danmark og Norge mødes. Som når grænser mødes, er mødet mellem to vidt forskellige materialer det bærende i 58°N.

Norm 69 lampen
© bobedre.dk

Norm 69 lampen Et samleobjekt man selv samler. I dag sælges Norm 69 over hele verdenen og er blevet en succes i kraft af sit æstetiske ydre og karakteristiske design, der er flot i ethvert hjem.

Norm 06 er en skulpturel lampe med sit helt eget særlige udtryk
© bobedre.dk

Norm 06 er en skulpturel lampe med sit helt eget særlige udtryk Norm 06 er en saml-selv lampe designet af Simon Karkov. Den er let at samle og samles uden brug af lim eller andre hjælpemidler. Norm 06 er et godt sted at starte for en utrænet lampe-samler.

Blueclay et moderne bud på det klassiske og typisk nordiske lerfad
© bobedre.dk

Blueclay et moderne bud på det klassiske og typisk nordiske lerfad Claydies er inspireret af tidligere pottemagerkunst. Tanken bag Blueclay er at bruge oprindelige dekorationsteknikker, materialer og formsprog samt at vende tilbage til noget originalt i det at lave mad helt fra bunden. Blueclay skålene hånddrejes. Derfor er der ikke to fade, der er ens – heldigvis.

Hang er en lampe designet af Rikke Hagen. Udtrykket er tilnærmeligt, formen klassisk
© bobedre.dk

Hang er en lampe designet af Rikke Hagen. Udtrykket er tilnærmeligt, formen klassisk Inspirationen bag Hang er bløde retroformer, der gør Hang til et klassisk designobjekt, der passer til de fleste hjem. Den er på den måde tidløs og indbegrebet af de designtraditioner, vi er stolte af i Danmark. Hang er blank udvendig og mat indvendig og kommer i sort og hvid i to størrelser.

Play er en en serie kvalitetsbørnemøbler
© bobedre.dk

Play er en en serie kvalitetsbørnemøbler Udtrykket er tilfældigt og hjemmelavet med skæve linjer, sammensatte vinkler, og sjove detaljer som de grønne dupper der står i kontrast til den klare gule farve. Play består af bord, bænk, stol, tavle og sæbekassebil.

Collect reolen er designet af Ole Jensen
© bobedre.dk

Collect reolen er designet af Ole Jensen Collect er en reol, der med sit skrå udtryk og forårsgrønne farve er designet til alle designelskere, der kan lide møbler med kant. Brug reolen som ramme til ting af betydning – ting der vækker gode minder.

Egg er et æggebæger, der har et enkelt og rent udtryk designet af Mikal Harrsen
© bobedre.dk

Egg er et æggebæger, der har et enkelt og rent udtryk designet af Mikal Harrsen Egg fås i flere friske farver og er en dekorativ måde at servere æg på. Designet af Mikael Harrsen.

Familia køkkenserien  designet af Ole Jensen
© bobedre.dk

Familia køkkenserien designet af Ole Jensen Familia serien er til gas, el og induktion. De er basale redskaber på komfuret og varmt design på middagsbordet. Familia køkkenserien er skabt til daglig brug og glæde - sæt Familia på bordet og mærk varmen breder sig.

Familia Warm er et ovnfast fad i den prisvindende Familia serie
© bobedre.dk

Familia Warm er et ovnfast fad i den prisvindende Familia serie Familia Warm er enkel og ligetil i sit udtryk, og funktionel i kraft af den karakteristiske hældetud.

Heima er en nye lysestage fra Normann Copenhagen
© bobedre.dk

Heima er en nye lysestage fra Normann Copenhagen Heima, designet af Francis Cayouette, er en firearmet lysestage i støbejern i et minimalistisk, nordisk design. Inspireret af den nordiske kultur for levende lys og 1950´ernes brugskunst i støbejern, har fransk-canadiske Francis Cayouette fortolket den klassiske lysestage.

Lille Claus og Store Claus er bænk og skammel designet af Søren Ulrik Petersen
© bobedre.dk

Lille Claus og Store Claus er bænk og skammel designet af Søren Ulrik Petersen Lille Claus og Store Claus kendetegnet ved et fokus på den håndværksmæssige udformning og en kræsen for detaljer og er møbler, der er til for at blive brugt, skabe rum og samvær. Designet og produceret i Danmark.

Lænestolen Memory tegnet af Ole Jensen
© bobedre.dk

Lænestolen Memory tegnet af Ole Jensen Memory er en varm og venlig lænestol, der giver tid til at sidde og dvæle. Den er polstret, og med sine brede buttede arme omfavner den dig og indbyder til, at du sætter dig og slapper helt af.

Mormor er en serie til det moderne køkken og spisebord
© bobedre.dk

Mormor er en serie til det moderne køkken og spisebord Serien har klare referencer til det traditionelle køkken, og strukturer og mønstre fra velkendte køkkenting som karklud og viskestykke er gengivet i seriens visuelle udtryk. Inspirationen er tekstiler og de ting, vi er vant til at omgive os med i køkkenet.

Move serien til designelskere i bevægelse
© bobedre.dk

Move serien til designelskere i bevægelse Rikke Hagen og Marianne Britt Jørgensen har designet produkterne nøglering, pengeclip, kortholder og pilleæske til hverdagslivet på farten. Få styr på dine penge, kort, nøgler med en serie af personlige redskaber, designet uden overflødige detaljer.

Norm 03. Original samle-selv lampe, designet af Britt Kornum
© bobedre.dk

Norm 03. Original samle-selv lampe, designet af Britt Kornum Norm 03 er en organisk, moderne lampe, der giver et skulpturelt lys over ethvert spisebord. I dag udsmykker lampen, der er en del af den populære norm-serie, private hjem og virksomheder i mere end 60 lande.

Norm 03 Steel - i rustfri stål
© bobedre.dk

Norm 03 Steel - i rustfri stål Norm 03 er en organisk, moderne lampe, der giver et skulpturelt lys over ethvert spisebord. I nyversionen i stål, forstærkes det levende og dekorative lys, Norm 03 kaster i loftet, og lysets refleksion bliver fremhævet i stålets mange nuancer, fra kulsort til spejlblank, og giver et eksklusivt look.

Et enkelt og grafisk design er essensen bag det moderne One Table
© bobedre.dk

Et enkelt og grafisk design er essensen bag det moderne One Table der består af bordplade og et sæt bordbukke. Nicholai Wiig Hansen er designeren bag One Table. One bordbukke bøjes ud af ét langt rør, heraf navnet, og enkle linjer, perfekte proportioner og runde buer giver One Table et æstetisk rent udtryk.

Gulvtæppet Spine Rug designet af modedesigner Camilla Stærk
© bobedre.dk

Gulvtæppet Spine Rug designet af modedesigner Camilla Stærk Med et dramatisk print i gråsorte nuancer er Spine Rug designet til alle os, der elsker mode og design i lækre kvaliteter. Spine Rug er i 100 procent uld og er en del af Normann Copenhagens New Danish Modern kollektion.

Fællesskab, udeliv og mobilitet er essensen bag Stakit
© bobedre.dk

Fællesskab, udeliv og mobilitet er essensen bag Stakit Stakit er designet af Thomas Bentzen og Peter Johansen og er et mobilt siddemøbel til udendørsbrug - skabt til de designbevidste. Stakit har et humoristisk strejf og er et velkendt symbol, der med ét er gjort mobilt og til noget helt andet - et anderledes udendørsmøbel.

Askebægeret SteppTwo - det handler om designet og ikke om vaner
© bobedre.dk

Askebægeret SteppTwo - det handler om designet og ikke om vaner Med lanceringen af vores askebæger, giver vi det videre til alle der har brug for et stilfuldt askebæger. Det handler om design – ikke de dårlige undskyldninger.