Muuto

E27 - multi
© bobedre.dk

E27 - multi MATTIAS STÅHLBOM OM DESIGNET "Den nøgne pæres simplicitet udtrykker noget der på samme tid føles både romantisk og moderne. E27 er en hyldest til skønheden i det simple og minimale.” E27 fra MUUTO fås i hvid, grå, grøn, gul og rød.

E27 - grå
© bobedre.dk

E27 - grå MATTIAS STÅHLBOM OM DESIGNET "Den nøgne pæres simplicitet udtrykker noget der på samme tid føles både romantisk og moderne. E27 er en hyldest til skønheden i det simple og minimale.” E27 fra MUUTO fås i hvid, grå, grøn, gul og rød.

E27 - grøn
© bobedre.dk

E27 - grøn MATTIAS STÅHLBOM OM DESIGNET "Den nøgne pæres simplicitet udtrykker noget der på samme tid føles både romantisk og moderne. E27 er en hyldest til skønheden i det simple og minimale.” E27 fra MUUTO fås i hvid, grå, grøn, gul og rød.

E27 - gul
© bobedre.dk

E27 - gul MATTIAS STÅHLBOM OM DESIGNET "Den nøgne pæres simplicitet udtrykker noget der på samme tid føles både romantisk og moderne. E27 er en hyldest til skønheden i det simple og minimale.” E27 fra MUUTO fås i hvid, grå, grøn, gul og rød.

E27 - hvid
© bobedre.dk

E27 - hvid MATTIAS STÅHLBOM OM DESIGNET "Den nøgne pæres simplicitet udtrykker noget der på samme tid føles både romantisk og moderne. E27 er en hyldest til skønheden i det simple og minimale.” E27 fra MUUTO fås i hvid, grå, grøn, gul og rød.

E27 - rød
© bobedre.dk

E27 - rød MATTIAS STÅHLBOM OM DESIGNET "Den nøgne pæres simplicitet udtrykker noget der på samme tid føles både romantisk og moderne. E27 er en hyldest til skønheden i det simple og minimale.” E27 fra MUUTO fås i hvid, grå, grøn, gul og rød.

Mhy - grøn
© bobedre.dk

Mhy - grøn NORWAY SAYS OM DESIGNET "Mhy har et elegant udseende og en stærk personlighed. Lampens legende formsprog er inspireret af illustrationer og figurer fra vores barndoms literatur.” Mhy fra MUUTO findes i 5 flotte farver.

Mhy - gul
© bobedre.dk

Mhy - gul NORWAY SAYS OM DESIGNET "Mhy har et elegant udseende og en stærk personlighed. Lampens legende formsprog er inspireret af illustrationer og figurer fra vores barndoms literatur.” Mhy fra MUUTO findes i 5 flotte farver.

Mhy - hvid
© bobedre.dk

Mhy - hvid NORWAY SAYS OM DESIGNET "Mhy har et elegant udseende og en stærk personlighed. Lampens legende formsprog er inspireret af illustrationer og figurer fra vores barndoms literatur.” Mhy fra MUUTO findes i 5 flotte farver.

Mhy - lilla
© bobedre.dk

Mhy - lilla NORWAY SAYS OM DESIGNET "Mhy har et elegant udseende og en stærk personlighed. Lampens legende formsprog er inspireret af illustrationer og figurer fra vores barndoms literatur.” Mhy fra MUUTO findes i 5 flotte farver.

Mhy - sort
© bobedre.dk

Mhy - sort NORWAY SAYS OM DESIGNET "Mhy har et elegant udseende og en stærk personlighed. Lampens legende formsprog er inspireret af illustrationer og figurer fra vores barndoms literatur.” Mhy fra MUUTO findes i 5 flotte farver.

Plugged - hvid og grøn
© bobedre.dk

Plugged - hvid og grøn BROBERG & RIDDERSTRÅLE OM DESIGNET "Plugged leger med og fremhæver de elementer som designere ofte forsøger at skjule. F. eks. understreges afstanden imellem lampen og loftet af tekstilledningens fine mønster.” Plugged fra MUUTO findes i 3 farvekombinationer.

Plugged - sort
© bobedre.dk

Plugged - sort BROBERG & RIDDERSTRÅLE OM DESIGNET "Plugged leger med og fremhæver de elementer som designere ofte forsøger at skjule. F. eks. understreges afstanden imellem lampen og loftet af tekstilledningens fine mønster.” Plugged fra MUUTO findes i 3 farvekombinationer.

Plugged - hvid
© bobedre.dk

Plugged - hvid BROBERG & RIDDERSTRÅLE OM DESIGNET "Plugged leger med og fremhæver de elementer som designere ofte forsøger at skjule. F. eks. understreges afstanden imellem lampen og loftet af tekstilledningens fine mønster.” Plugged fra MUUTO findes i 3 farvekombinationer.

Cosy in white - large
© bobedre.dk

Cosy in white - large HARRI KOSKINEN OM DESIGNET "Cosy kommer bedst til sin ret når mørket falder på, hvor glassets levende og reflekterende overflade skaber en rolig og hyggelig atmosfære." Cosy fra MUUTO findes i to hvide og en grå udgave.

Cosy in grey
© bobedre.dk

Cosy in grey HARRI KOSKINEN OM DESIGNET "Cosy kommer bedst til sin ret når mørket falder på, hvor glassets levende og reflekterende overflade skaber en rolig og hyggelig atmosfære." Cosy fra MUUTO findes i to hvide og en grå udgave.

Møbler: Stacked - fyrretræ
© bobedre.dk

Møbler: Stacked - fyrretræ JDS ARCHITECTS OM DESIGNET "Stacked er et modulbaseret reolsystem i tre forskellige størrelser. Sammensætningen er helt op til dig. Resultatet kan nogle gange være en tilfældig stak kasser og andre gange et koordineret system af effektiv opbevaring… - eller begge dele!” Stacked fra MUUTO findes i hvid og fyrretræ.

Stacked - hvid
© bobedre.dk

Stacked - hvid JDS ARCHITECTS OM DESIGNET "Stacked er et modulbaseret reolsystem i tre forskellige størrelser. Sammensætningen er helt op til dig. Resultatet kan nogle gange være en tilfældig stak kasser og andre gange et koordineret system af effektiv opbevaring… - eller begge dele!” Stacked fra MUUTO findes i hvid og fyrretræ.

A cordless moment
© bobedre.dk

A cordless moment THOMAS BERNSTRAND OM DESIGNET "Cordless fungerer, ligner og virker som en lampe, men den har ingen ledning og skal ikke bruge en pære. Det virker som magi og gør lampen fleksibel og let at bruge.”

RAW - blå
© bobedre.dk

RAW - blå JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-serien fra MUUTO findes i fem farver.

RAW - grå
© bobedre.dk

RAW - grå JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-serien fra MUUTO findes i fem farver.

RAW - grøn
© bobedre.dk

RAW - grøn JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-serien fra MUUTO findes i fem farver.

RAW - gul
© bobedre.dk

RAW - gul JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-serien fra MUUTO findes i fem farver.

RAW lounge - blå
© bobedre.dk

RAW lounge - blå JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-serien fra MUUTO findes i fem farver.

RAW lounge - grå
© bobedre.dk

RAW lounge - grå JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-serien fra MUUTO findes i fem farver.

RAW lounge - grøn
© bobedre.dk

RAW lounge - grøn JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-serien fra MUUTO findes i fem farver.

RAW lounge - gul
© bobedre.dk

RAW lounge - gul JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-serien fra MUUTO findes i fem farver.

RAW table - blå
© bobedre.dk

RAW table - blå JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-serien fra MUUTO findes i fem farver.

RAW table - grå
© bobedre.dk

RAW table - grå JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-serien fra MUUTO findes i fem farver.

RAW table - grøn
© bobedre.dk

RAW table - grøn JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-serien fra MUUTO findes i fem farver.

RAW table - gul
© bobedre.dk

RAW table - gul JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-serien fra MUUTO findes i fem farver.

OTO 100 - hvid
© bobedre.dk

OTO 100 - hvid PIL BREDAHL OM DESIGNET " OTO100 kan skilles og samles på ingen tid. Reolen er smuk og skulpturel, og du kan samle den, præcis som du selv ønsker det. ”

Møbler: OTO 100 - sort
© bobedre.dk

Møbler: OTO 100 - sort PIL BREDAHL OM DESIGNET " OTO100 kan skilles og samles på ingen tid. Reolen er smuk og skulpturel, og du kan samle den, præcis som du selv ønsker det. ” Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

The Dots - egetræ
© bobedre.dk

The Dots - egetræ TVEIT&TORNØE OM DESIGNET "Denne karakterfulde lille familie af knager er en inspirerende tilføjelse til enhver væg. The Dots er stolte af deres bløde og runde former og de vil passe godt på dit tøj." The Dots fra MUUTO findes i eg, sort og gul.

The Dots - gul
© bobedre.dk

The Dots - gul TVEIT&TORNØE OM DESIGNET "Denne karakterfulde lille familie af knager er en inspirerende tilføjelse til enhver væg. The Dots er stolte af deres bløde og runde former og de vil passe godt på dit tøj." The Dots fra MUUTO findes i eg, sort og gul.

The Dots - sort
© bobedre.dk

The Dots - sort TVEIT&TORNØE OM DESIGNET "Denne karakterfulde lille familie af knager er en inspirerende tilføjelse til enhver væg. The Dots er stolte af deres bløde og runde former og de vil passe godt på dit tøj." The Dots fra MUUTO findes i eg, sort, gul, grøn, lilla og hvid.

The More The Merrier - hvid
© bobedre.dk

The More The Merrier - hvid LOUISE CAMPBELL OM DESIGNET "Jo flere elementer du sætter sammen jo bedre bliver resultatet. Du kan bruge 7, 14, 27 eller 77 elementer til at skabe dit eget udtryk af symmetri eller kaos. The More the Merrier!” TMTM fra MUUTO findes i sort og hvid.

The More The Merrier - sort
© bobedre.dk

The More The Merrier - sort LOUISE CAMPBELL OM DESIGNET "Jo flere elementer du sætter sammen jo bedre bliver resultatet. Du kan bruge 7, 14, 27 eller 77 elementer til at skabe dit eget udtryk af symmetri eller kaos. The More the Merrier!” TMTM fra MUUTO findes i sort og hvid.

I'm Boo - blå
© bobedre.dk

I'm Boo - blå

I'm Boo - rød
© bobedre.dk

I'm Boo - rød NORWAY SAYS OM DESIGNET "Boo er som en fin ballon der fortæller en simpel historie om vandets bevægelse. Karaflen har en stærk personlighed og man kan næsten høre den sige: "I'm Boo, who are you?" I’m Boo fra MUUTO fås i klart, blåt eller violet glas.

I'm Boo - Transparent
© bobedre.dk

I'm Boo - Transparent NORWAY SAYS OM DESIGNET "Boo er som en fin ballon der fortæller en simpel historie om vandets bevægelse. Karaflen har en stærk personlighed og man kan næsten høre den sige: "I'm Boo, who are you?" I’m Boo fra MUUTO fås i klart, blåt eller violet glas.

Same Same But Different
© bobedre.dk

Same Same But Different NORWAY SAYS OM DESIGNET "Same Same But Different er en familie af glas med tre medlemmer. Hvert glas ligner de andre og har den samme volumen, men de har hver deres unikke personlighed." Same Same but Different fra MUUTO findes i klart eller blåt glas.

Same Same But Different - transparent
© bobedre.dk

Same Same But Different - transparent NORWAY SAYS OM DESIGNET "Same Same But Different er en familie af glas med tre medlemmer. Hvert glas ligner de andre og har den samme volumen, men de har hver deres unikke personlighed." Same Same but Different fra MUUTO findes i klart eller blåt glas.

Flow - hvid
© bobedre.dk

Flow - hvid JAKOB WAGNER OM DESIGNET "Med kandens form ønsker jeg at fortælle en historie om funktionel anatomi. Resultatet er næsten som et hjerte og dets årer eller et træ og dets grene." Flow fra MUUTO fås i to størrelser.

Flow Milk - hvid
© bobedre.dk

Flow Milk - hvid JAKOB WAGNER OM DESIGNET "Med kandens form ønsker jeg at fortælle en historie om funktionel anatomi. Resultatet er næsten som et hjerte og dets årer eller et træ og dets grene." Flow fra MUUTO fås i to størrelser.

Everyday Holy Mug - hvid
© bobedre.dk

Everyday Holy Mug - hvid ILKKA SUPPANEN OM DESIGNET "Filosofisk har jeg taget udgangspunkt i kaffepausen som et helligt øjeblik i en ellers hektisk hverdag. Det var en af grundene til at jeg valgte den hellige gral som inspiration til krusets form og navn." Everyday Holy fra MUUTO fås i sæt af to stk.

RAW Candelabra - grøn
© bobedre.dk

RAW Candelabra - grøn JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-lysestagen fra MUUTO fås i hvid eller grøn.

RAW Candelabra - hvid
© bobedre.dk

RAW Candelabra - hvid JENS FAGER OM DESIGNET "RAW er en kollektion baseret på rå og intuitive fortolkninger af ikoniske hverdagsprodukter. Hvert produkt er håndlavet med en båndsav og derfor helt unikt.” RAW-lysestagen fra MUUTO fås i hvid eller grøn.

Gloria - sort
© bobedre.dk

Gloria - sort NORWAY SAYS OM DESIGNET "Gloria er et nyt perspektiv på den traditionelle lysestage. Den ser godt ud med et lys i, er smuk med fire og fantastisk med seks. Den ser også godt ud med lys i forskellige højder – designet er op til dig.” Gloria fra MUUTO fås i sort og hvid.

Gloria - hvid
© bobedre.dk

Gloria - hvid NORWAY SAYS OM DESIGNET "Gloria er et nyt perspektiv på den traditionelle lysestage. Den ser godt ud med et lys i, er smuk med fire og fantastisk med seks. Den ser også godt ud med lys i forskellige højder – designet er op til dig.” Gloria fra MUUTO fås i sort og hvid.

Four - brun
© bobedre.dk

Four - brun MATTI KLENELL OM DESIGNET "Jeg har forsøgt at skabe en vase som er smuk både med og uden blomster. At den tilmed er blevet til fire vaser i én er blot en rigtig god bonus." Four fra MUUTO er en fleksibel vase i mundblæst glas, der med sin specielle glaskonstruktion kan benyttes til alt fra en enkelt blomst til store buketter. FOUR findes i fem farver."

Four - grå
© bobedre.dk

Four - grå MATTI KLENELL OM DESIGNET "Jeg har forsøgt at skabe en vase som er smuk både med og uden blomster. At den tilmed er blevet til fire vaser i én er blot en rigtig god bonus." Four fra MUUTO er en fleksibel vase i mundblæst glas, der med sin specielle glaskonstruktion kan benyttes til alt fra en enkelt blomst til store buketter. FOUR findes i fem farver."

Four - grøn
© bobedre.dk

Four - grøn MATTI KLENELL OM DESIGNET "Jeg har forsøgt at skabe en vase som er smuk både med og uden blomster. At den tilmed er blevet til fire vaser i én er blot en rigtig god bonus." Four fra MUUTO er en fleksibel vase i mundblæst glas, der med sin specielle glaskonstruktion kan benyttes til alt fra en enkelt blomst til store buketter. FOUR findes i fem farver."

Four - hvid
© bobedre.dk

Four - hvid MATTI KLENELL OM DESIGNET "Jeg har forsøgt at skabe en vase som er smuk både med og uden blomster. At den tilmed er blevet til fire vaser i én er blot en rigtig god bonus." Four fra MUUTO er en fleksibel vase i mundblæst glas, der med sin specielle glaskonstruktion kan benyttes til alt fra en enkelt blomst til store buketter. FOUR findes i fem farver."

Four - transparent
© bobedre.dk

Four - transparent MATTI KLENELL OM DESIGNET "Jeg har forsøgt at skabe en vase som er smuk både med og uden blomster. At den tilmed er blevet til fire vaser i én er blot en rigtig god bonus." Four fra MUUTO er en fleksibel vase i mundblæst glas, der med sin specielle glaskonstruktion kan benyttes til alt fra en enkelt blomst til store buketter. FOUR findes i fem farver."

Vitamin Container Large - gul
© bobedre.dk

Vitamin Container Large - gul OLE JENSEN OM DESIGNET "Vitamin Container er en skål der er skabt for at give frugt og grønt den plads og respekt de fortjener.. Med lidt god vilje, kan man sige at skålen hjælper os med at passe på vores frugt, grønt og dermed på os selv." Vitamin Container fra Muuto fås i to størrelser og i farverne gul, grøn og hvid.

Vitamin Container Small - grøn
© bobedre.dk

Vitamin Container Small - grøn OLE JENSEN OM DESIGNET "Vitamin Container er en skål der er skabt for at give frugt og grønt den plads og respekt de fortjener.. Med lidt god vilje, kan man sige at skålen hjælper os med at passe på vores frugt, grønt og dermed på os selv." Vitamin Container fra Muuto fås i to størrelser og i farverne gul, grøn og hvid.

Vitamin Container Small - hvid
© bobedre.dk

Vitamin Container Small - hvid OLE JENSEN OM DESIGNET "Vitamin Container er en skål der er skabt for at give frugt og grønt den plads og respekt de fortjener.. Med lidt god vilje, kan man sige at skålen hjælper os med at passe på vores frugt, grønt og dermed på os selv." Vitamin Container fra MUUTO fås i to størrelser og tre farver.

Plus - hvid og sort
© bobedre.dk

Plus - hvid og sort NORWAY SAYS OM DESIGNET "De traditionelle elementer af en salt- eller peberkværn er brudt op og stablet i en stak af forskellige elementer. - Kværnene tilfører a good looking plus to your cooking!" Plus fra MUUTO fås i sort, hvid og multi-farvet.

Plus - multi
© bobedre.dk

Plus - multi NORWAY SAYS OM DESIGNET "De traditionelle elementer af en salt- eller peberkværn er brudt op og stablet i en stak af forskellige elementer. - Kværnene tilfører a good looking plus to your cooking!" Plus fra MUUTO fås i sort, hvid og multi-farvet.

Plus One - sort
© bobedre.dk

Plus One - sort NORWAY SAYS OM DESIGNET "ONE er en lille granitbeholder til salt eller peber. Den er et perfekt match til MUUTOs Plus-kværne og vil holde resten af livet. Sammen med ONE kommer en lille træske designet til at komplementere de moderne men tidløse designkvaliteter.”

Wicker - grå
© bobedre.dk

Wicker - grå CECILIE MANZ OM DESIGNET "En kurv til det daglige brød eller frugt. Wicker har klare referencer til typisk skandinavisk kurveflet, men denne gang med en helt ny produktionsmetode og et anderledes og moderne materiale.” Wicker fra MUUTO fås i to grå farver.

Closely Separated - gul
© bobedre.dk

Closely Separated - gul MICHAEL GEERTSEN OM DESIGNET "Vasens sammensætning understreger skønheden i asymetri og disharmoni. Objektet fungerer æstetisk i sig selv, men får en funktion, når man tilfører blomster." Closely Separated fra MUUTO fås i hvid og gul.

Surface - hvid
© bobedre.dk

Surface - hvid OLE JENSEN OM DESIGNET "Surface er et lille håndholdt og skulpturelt plateau med tre små udhulninger. En til ægget, en anden til skallerne og en tredje til saltet eller hvad end du har lyst til! At servere et kogt æg bliver nærmest en begivenhed i sig selv.” Surface fra MUUTO fås i sæt af 2 stk.

Crushed Large - hvid
© bobedre.dk

Crushed Large - hvid JULIEN DE SMEDT OM DESIGNET “Crushed er skabt af ligebenede trekanter og ved brug af de samme principper som benyttes i computermodellering af store arkitekturprojekter. Kombinationen af arkitekturens rene linjer og en ergonomisk æstetik giver skålene et unikt og smukt udseende." Crushed fra MUUTO fås i to størrelser.

Crushed Small - hvid
© bobedre.dk

Crushed Small - hvid JULIEN DE SMEDT OM DESIGNET “Crushed er skabt af ligebenede trekanter og ved brug af de samme principper som benyttes i computermodellering af store arkitekturprojekter. Kombinationen af arkitekturens rene linjer og en ergonomisk æstetik giver skålene et unikt og smukt udseende." Crushed fra MUUTO fås i to størrelser.