Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

To lysende nyheder fra Rosendahl

Èn nyhed til indendørs brug, én nyhed til udendørs.

Soft Spot LED Rosendahl

© Rosendahl - Soft Spot LED i farverne smoke, off white og amber.

Hyggelys, der ikke belaster indeklimaet

Stearinlys er ikke det bedste for indeklimaet, men de gør så meget godt for hyggen. Med Soft Spot LED forsøger Rosendahl at imitere stearinlysets stemningsskabende effekt.

Maria Berntsen har designet de små lyskilder, der oplades via USB og kan lyse i 15-18 timer på én opladning - mens de flyttes rundt i hjemmet efter behov.

De små bonbonnier-lignende lys i opalglas kommer i to størrelser, Ø9 og Ø11 og tre trendy nuancer, amber, smoke og off white.

Soft Spot LED koster 249,95 og 299,95 kr. I butikkerne fra midt marts.

Soft Spot Solar Rosendahl

© Rosendahl

Sollys døgnet rundt

Rosendahl står også bag en lampe, der vil gøre sig perfekt på altanen eller terrassen. Lampen oplades med solenergi - eller USB, hvis solskinsdagene udebliver.

Soft Spot Solar har et dæmpet lys svarende til en glødepære, der lyser intimt og varmt i op til 15 timer, før den skal genoplades.

Soft Spot Solar i bruneret stål med opalplast og skumringssensor findes i tre størrelser (H: 18,5, 25 og 34 cm) og koster hhv. 599,95, 999,95 og 1.499,95 kr.

Lamperne er i butikkerne fra midt marts.

Håndplukket til dig