Liuku lamp af Maija Puoskari

Lampen der kan ændre udtryk og farve

Med FSC godkendt egetræ og LED-lys, har finske Maija Puoskari designet en lampe, som kan ændre udtryk, farve og størrelse.

Med solide kvalitetsmaterialer har finske Maija Puoskari designet en lampe, som begår sig perfekt til nutidens foranderlighed, og forbrugernes lyst til involvering og skabertrang. Lampen hedder Liuku og er finsk design, når det er bedst.

Liuku lampens grundform består af en ”fatning” i FSC godkendt egetræ, som fås i to forskellige former. Til lampen kan du få en lampeskærm af mundblæst glas, som er lavet i et udtal af farver.

Liuku lampen er unik og enestående – du kan nemlig ændre både udtryk og udseende. Lampen kan sagtens stå uden lampeskærm. Men med lampeskærmen får lampen nyt liv, og skulle du blive træt af farven, kan du nemt skifte til en anden. Mulighederne er uendelige.

Lampeskærmen kan tilføjes og aftages, når du ønsker det. Lampeskærmen kommer i følgende farver: klar, violet, røgfarvet, mørk, lilla.

Succesfuld designer

Den unge finske designer dimitterede i 2009 fra Aalto University of Helsinki. Men inden sin designuddannelse arbejdede hun som blomsterdekoratør. I dag kan hendes stil spores tilbage til hendes tidligere erhverv, og naturen er ofte inddraget i hendes design.

Hendes arbejde og designs har allerede modtaget meget hæder, og hun har vundet adskellige designpriser, både nationale og internationale.

Maija Puoskari har designet Liuku lampen for danske Mater.

Træfatningen koster 1.695 kr. og tilhørende lampeskærm koster 1.250 kr.