Skrivebord

Showcase Table
© bobedre.dk

Showcase Table Designet af Front for Porro. Bord med indbygget display, hvor du kan vise briller, bøger osv., som var de små kunstværker.

Ginger
© bobedre.dk

Ginger Designet af Roberto Lazzeroni for Poltrona Frau. Stol og bord i maskulint sadellæder, som lugter langt væk af 1960’erne og eksklusivt herreværelse.

Svævende skrivebord
© bobedre.dk

Svævende skrivebord Skrivebordet hedder Hover og er udført i olieret eg og børstet stål. Det er designet af Kristoffer Kjær, og bordet indgår i den efterhånden omfattende Hover Collection, som også består af en daybed, et sofabord, en lænestol og en bænk. Fra 12.500 kr., Hover Collection.

Geos Table
© bobedre.dk

Geos Table Geos Table er udført i bambus som gror uden pesticider, kunstgødning eller herbicider. Dyrkningen skader derfor ikke voksestedets naturlige dyre- og planteliv. Den benyttede bambusart er 4 - 6 år. Designet af We:Do:Wood.

Rewrite
© bobedre.dk

Rewrite fra 2009 af danske GamFratesi er først nu kommet i produktion hos Ligne Roset. Den er bygget op af et træbord og en halvkuppel beklædt med tekstil.

Skævt skrivebord
© bobedre.dk

Skævt skrivebord Shay Alkalays nyklassiker Pivot fra hollandske Arco er nu kommet i en skrivebordsversion, hvor det sjove skuffemøbel er smeltet sammen med en bordplade. Fås i forskellige træsorter fra 15.295 kr., Witehauz.

Book Table
© bobedre.dk

Book Table er skabt af de materialer, der ligger lige for: her en stak bøger. Bordet er et af projekterne i limited-serien Layers, som designer Richard Hutten skabte for et par år siden. Richardhutten.com.

Et lavt møde- og arbejdsbord
© bobedre.dk

Et lavt møde- og arbejdsbord er også en mulighed, og denne version fra Kartell tynger ikke indretningen – og så passer det til rummets moderne udtryk. Ferruccio Laviani-mødebord i satineret aluminium med malet stålstel, begge dele i hvidt – fås også i sort, l 190 x b 79 x h 72 cm, 7440 kr., Kartell.

Hjemmearbejdspladsen
© bobedre.dk

Hjemmearbejdspladsen er en indretnings-udfordring hos de fleste. For synet af et rodet bord med laptop, papirer etc. kan give både stress og dårlig samvittighed. Her hos familien er valgt et fritstående bord, der kræver ordenssans og jævnlig oprydning. En anden løsning kunne være det nye Vika Veine-arbejdsbord, der kan klappes i, når det ikke er i brug. Lågets inderside er foret med filt, som både absorberer lyde og fungerer som opslagstavle. 999 kr., Ikea.

Æstetikken er i højsædet
© bobedre.dk

Æstetikken er i højsædet i Arpers superelegante Nuur-bord, designet af The Pengelly Studio. Bordet er fremstillet af aluminium og mdf og fås fx i en knaldrød udgave. Man kan vælge mellem et firkantet eller rektangulært format. Arper.com.

pp312
© bobedre.dk

pp312 Hans J. Wegner designede dette bord for PP Møbler i 1981. pp312 er næsten identisk med pp305 - simpelt, funktionelt og beskedent. pp312 er dog større end sin forgænger pp305 og har to skuffer i stedet for tre.

pp305
© bobedre.dk

pp305 Hans J. Wegner designede dette skrivebord for Andreas Tuck i 1955. PP Møbler overtog produktionen i 1972. Skrivebordet er et klassisk dansk stykke håndværk - simpelt, funktionel og beskedent.

Møbler: Plus1
© bobedre.dk

Møbler: Plus1 er et nyt hæve/sænke-bord med gavle og top beklædt med massiv gummi og kork. Mdf’en er FSC-certificeret træ, og med bordet følger en en strømspareskinne samt en integreret oplader til iPhone/iPod. Fra 23.500 kr., Jensen Plus. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Skrivebord, Penthouse
© bobedre.dk

Møbler: Skrivebord, Penthouse i stål og hærdet glas, h 78 x d 80 x l 150 cm, 6000 kr., Villa Collection.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Rewrite
© bobedre.dk

Rewrite er et bord skabt af den unge dansk/italienske designduo GamFratesi. Det er en form for isolerende arbejdsbobbel, der kan fungere som satelitdesk, hvor der er behov for fordybelse og afskærmning. Med sin afrundede form kan den placeres frit i rummet. En privat base i fællesskabet uden dog at være en fornægtelse af samme – nærmere en tilføjelse. Produceres af Ligne Roset.

Møbler: Kafka som møbler
© bobedre.dk

Møbler: Kafka som møbler Det er forfatteren Franz Kafkas der har givet Marco Evaristti inspiration til en ny møbelkollektion Metamorphosis. Den nye serie er ifølge Marco Evaristti et møde mellem kunst og design, funktion og fantasi, litteratur og form. Priserne i serien starter ved 5600 kr. og slutter ved 46.400 kr., Montana. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Skrivebord, Kant
© bobedre.dk

Møbler: Skrivebord, Kant plade i lamineret birk, ben i ahorn og bagkant til fx bøger, h 74 x l 160 x b 105 cm, 7575 kr., Moormann/Designdelicatessen.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Fart over feltet
© bobedre.dk

Møbler: Fart over feltet Det nye skrivebord Ezio i Ferrari-rød er baseret på en selvbærende stålkonstruktion beklædt med træ. Bordet har hæve-sænke-funktion og skal nok appellere til et kreativt segment, der er træt af firkanter med fire ben. Vejl. pris 125.000 kr., Dencon. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Bord, Nes table
© bobedre.dk

Møbler: Bord, Nes table til den bærbare computer, bordpladen kan dreje 20 grader og har justérbar højde fra 57 cm op til 75 cm, 4180 kr., Paustian.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Skrivebord, I-Con Desk
© bobedre.dk

Møbler: Skrivebord, I-Con Desk med plade udført i corian og med fronter i massiv eg eller valnød, fås i flere str., l 180 x b 75 x h 75 cm, fra 28.880 kr., fritstående modul, b 43 x h 45 x d 63 cm, 16.450 kr., Arco/Thorsen. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Bordet Lazy
© bobedre.dk

Møbler: Bordet Lazy og stolen Paparazzi er begge eksempler på en overraskende fortolkning af forbindelsen mellem form og funktion. Skrivebordet er asymmetrisk og gør det muligt at rydde op i papirerne på ingen tid. Kontorstolen har indbygget opbevaringssystem. Begge er produceret af belgiske Bram Boo. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Arkitektbord
© bobedre.dk

Møbler: Arkitektbord Det nye hæve-sænke-bord fra JensenPlus indgår i deres Black Box-serie. Det minimalistiske skrivebord er designet af Lars Vejen fra arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen. Fås med hvid og sort plade og alustel. Mål 160 x 180 x 90 cm. Pris 15.000 kr., JensenPlus.

Møbler: Skrivebord fra Vass-serien
© bobedre.dk

Møbler: Skrivebord fra Vass-serien h 72 x b 60 x l 120 cm, 12.000 kr., Asplund/Fiorini Trading.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Home desk af George Nelson, 1958.
© bobedre.dk

Møbler: Home desk af George Nelson, 1958. Sammen med Eames var Nelson en af grundlæggerne af den amerikanske modernisme. Skrivebordet med de farvede skillerum var oprindeligt tænkt som et skrivebord til kvinder, men er lige beundret af begge køn. 32.832 kr., Vitra/Paustian.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Skrivebord af Bodil Kjær, 1959.
© bobedre.dk

Møbler: Skrivebord af Bodil Kjær, 1959. Funktionalistisk skrivebord bestående af en kassette-formet overdel af træ med indfældede skuffer og et understel af stål. Skrivebordet er tegnet af den danske arkitekt Bodil Kjær. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Skrive/tegnebord
© bobedre.dk

Møbler: Skrive/tegnebord i bæredygtigt bambustræ, designet af Sebastian Jørgensen, h 45 x l 65 x d 40 cm, 1199 kr., Stabel by We:Do:Wood.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Skrivebord
© bobedre.dk

Møbler: Skrivebord i svunget krydsfiner, BigBend, 26.600 kr., Baleri/Fiorini Trading.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Skrivebord med læder
© bobedre.dk

Møbler: Skrivebord med læder designet af Jean Nouvel, b 90 x l 210 cm, fra 35.424 kr., Mateo Grassi/Bjarnhoff A/S.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Skrivemøblet Bulego
© bobedre.dk

Møbler: Skrivemøblet Bulego fra Nueva Línea, der på elegant vis kan indtage en plads i stuen. Opsigtsvækkende med sit sakse-stel. Pris og oplysninger fås hos Animex. www.animex.dk. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Desk
© bobedre.dk

Møbler: Desk Desk er skabt i eloxeret aluminium og findes i alle mål med forskellige toppe samt udgang til kabler. Arbejdsbordet er designet af Bruno Fattorini for Mdf Italia. Pris fra kr. 16.000 kr., Anton Dam.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Galant og enkelt arbejdsbord
© bobedre.dk

Møbler: Galant og enkelt arbejdsbord udført i bejdset asketræsfiner med stålstel. Bordet er udstyret med hæve-sænke-funktion. L 160 x b 80 x h 70-123 cm, 4519 kr., Ikea. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Go-Desk Mono
© bobedre.dk

Møbler: Go-Desk Mono Gubis Go-Desk Monos enkle design fås i standardmål 95 x 170 cm, enten med fast højde på72 cm eller mulighed for højdejustering på 70-120 cm. Fås med ni forskellige overflader. Bord med fast højde, 16.499 kr., version i sort soft-coating og med højdejustering på 70-120 cm, 21.749 kr., Gubi. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Morten Voss & Christian Hedlund
© bobedre.dk

Møbler: Morten Voss & Christian Hedlund har designet Genese Homeoffice, hvis skriveborde med tilbehør skjuler kablerne. Indbygget i bordet er en skinne til montering af fx monitorarm og lampeholder. Fra 9840 kr.,Interstudio. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Carrington Purple
© bobedre.dk

Carrington Purple Skrivebordet fra Design By Us er udført i lilla, autolakeret mdf med stålstel. Bordet måler b 60 x l 140 cm og koster 10.995 kr., Design By Us. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

A-One bordet
© bobedre.dk

A-One bordet er designet af Asger Soelberg som et helt enkelt hæve-sænkearbejdsbord i hvidt laminat med sort, affaset kant. B 90 x l 180 cm, 12.295 kr., Paustian. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Philippe Starck
© bobedre.dk

Philippe Starck har designet dette skønne bud på et utraditionelt arbejdsbord, og det er specielt beregnet til at stå frit i rummet. Fås også i farverne rød, pistacie, lime og lys blå. Målene er b 110 x l 179 x h 72 cm, og det koster ca. 23.000 kr., Paustian.

Skrivebordet I-con desk
© bobedre.dk

Skrivebordet I-con desk er designet af Michiel van der Kley. Skrivebordet er i rustfrit stål og corian. Det fås også med indbygget harddisk og skuffe. H 75 x b 90 x l 210 cm, 28.790 kr., Witehauz. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Costumize tilbehøret
© bobedre.dk

Costumize tilbehøret og sæt fx et akvarium eller farvede låg i bordet. "Milk" er det personlige skrivebord, som også skjuler ledninger. Designet af Søren Kjær, 24.000 kr., Holmris Hansen. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Virginia-skrivebord
© bobedre.dk

Virginia-skrivebord af ibenholtbejdset egetræ er designet af Antonia Astori for Driade. Bordet måler b 60 x l 162 x h 72 cm, 13.285 kr., Anton Dam. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Gør skrivebordet mobilt
© bobedre.dk

Gør skrivebordet mobilt og flyt det rundt efter behov. Dette bejdsede bord i egetræsfinér har stålstel på hjul. L 160 x b 80 x h 74 cm, 1299 kr., Ikea. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Labora-skrivebord
© bobedre.dk

Labora-skrivebord er designet af Karl Rüdiger. Modellen findes med flere typer bordplader, her vist i valnød, og stel, og som tilbehør fås også en kabinet-trolley. H 71 x b 150 x d 81 cm, 3975 kr., Bolia. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Vu.Vu.Vu.
© bobedre.dk

Vu.Vu.Vu. hedder bordet med mange gode detaljer som fx cd-plads i selve bordpladen og udtrækshylde. Udført i formpresset krydsfiner og derefter fineret med wengé. Fås også i natureg. Prisen er 30.900 kr., B & B Interior. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Oprindeligt er bordet
© bobedre.dk

Oprindeligt er bordet i massivt egetræ lavet som et spisebord, men med det "skjulte" låg i bordpladen får det hurtigt flere funktioner. Fås i flere farver, 26.926 kr., Moooi/Møller & Rothe.

Møbler: Godt håndværk
© bobedre.dk

Møbler: Godt håndværk Godt håndværk kendetegner dette elegante bord i valnød, fx er der lavet plads til ledninger i de tynde stålben. Fås også i ask, eg, bøg og kirsebær. 17.652 kr., Kay Jay. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Tavolo Inox Office
© bobedre.dk

Møbler: Tavolo Inox Office Bordet Tavolo Inox Office med et superenkelt design er fremstillet i rustfrit stål med en top af sort linoleum. Til bordet kan købes ekstraudstyr som fx holder til computeren. B 75 x l 160 x h 72 cm, 11.840 kr., 8280 kr. for skuffemøblet, CasaLab.

Møbler: Børge Mogensen - Skrivebord og stol
© bobedre.dk

Møbler: Børge Mogensen - Skrivebord og stol Dette elegante bord er fra 1950'erne og er tegnet af Børge Mogensen for Søborg Møbelfabrik. Bordet er kombination af træ og stål. Stellet er i stål og bordpladen, samt skufferne er i teak. Bordet er ikke i produktion længere, og er yderst sjældent.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Finn Juhl - Skrivebord
© bobedre.dk

Finn Juhl - Skrivebord Dette smukke bord med 4 farvede og indbyggede skuffer, kan gøres endnu længere ved at folde den ene ende op. Herved kan bordet faktisk bruges som spisebord. Længde: 170 cm, dybde: 85 cm, højde 75 cm, totallængde når bordet er foldet helt ud: 235 cm. Stellet er af metal, plade og skuffer er i Rosewood træ.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Svensk bord
© bobedre.dk

Møbler: Svensk bord fra ca. 1900 med udtræksskuffe. Håndskåret. L 90 x b 50 x h 77 cm. 6200 kr., Sacre Coeur.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Skrivebord
© bobedre.dk

Møbler: Skrivebord birketræ. Midterskuffer kan vendes til brug af tastatur. L 116 x b 50 x h 74 cm, 2499 kr. Oliver Furniture. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler