16 ting der gør dit hjemmekontor til en hyggelig arbejdsoase

Find inspiration til at peppe kontoret op med fine møbler og accessories.

Skab hygge
© Design Letters

En hyggelig arbejdsoase kan ikke blot skabes med ét møbel eller accessory. Som på billedet fyldt med designs fra Design Letters, er det kombinationen af forskellige ting, som skaber et kontor, hvor det er rart at være.

Weekly Planner, 99,00 kr., Design Letters.

Pyntende og praktisk
© The Oak man

Du kan skrive personlige beskeder på boardet med et stykke kridt, hænge praktisk huskesedler op, eller pynte med postkort.

Tavle, 69,5 cm., x 19 cm., x 2 cm., 5 magneter medfølger, 699,00 kr., The Oak Men.

Multi-funktion
© Skagerak Denmark

Denne boghylde er designet af Ditte Buus Nielsen. Foruden at være en boghylde kan den også vendes rundt, og fungere som en normal væghylde med plads til en vase eller andet dekorativt.

Hylde, 699,95 kr., Skagerak Denmark.

Italiensk marmor
© Normann Copenhagen

En bordlampe er essentiel på skrivebordet, men den må samtidig gerne være flot at se på. Med mulighed for at regulere lysretningen er denne marmorlampe fra Normann Copenhagen et godt bud på din næste kontorlampe.

Eddy bordlampe, 5999,00 kr., Normann Copenhagen.

Klassisk dansk design
© Kay Bojesen Denmark

Flot pynt på kontoret virker inspirerende, og selvom denne Kay Bojesen Abe er i miniature format, er effekten ikke mindre.

Abe, 499,95 kr., Kay Bojesen Denmark.

Kortholdere
© Ferm Living

Lav en mini udstilling på dit skrivebord med denne nye serie af kortholdere. Buen, Kuglen og Søjlen har alle et simpelt og elegant udtryk med karakteristiske detaljer.

Kortholdere, Ferm Living.

Tag arbejdet med på farten
© Mo-Denmark

Hvis du som mange andre har din bærbarcomputer med på farten, er det rart at have et cover til den. Dette flotte MacBook cover vil tilmed pynte på hjemmekontoret, selvom den ikke er i brug.

Cover, 1100,00 kr., Mo-Denmark.

Notesbøger
© Nomess

En notesbog kan bruges til små tegninger, hvis du trænger til en pause eller til arbejdsnotater. Gør hjemmekontoret hyggeligt med håndskrevne noter i disse notesbøger i glade farver.

Notesbøger, Nomess.

Feminin belysning
© Woud

Som nævnt er god belysning nødvendigvis fast inventar på hjemmekontoret. Disse smukke nye lamper fra Woud findes i to feminine farver.

Bordlampe, 929,00 kr., (vejl.), Woud.

Moderne og behagelig
© &tradition

Denne æstetisk smukke stol er designet af Sami Kallios for &tradition. Det bløde sæde gør, at den er behagelig at sidde i – også i lang tid af gangen, videre tilføjer det til stolens overordnede minimalistiske og moderne look.

In Between stol, &tradition.

Med plads til det hele
© Hay

En større reol er yderst praktisk at have på sit hjemmekontor, da den kan opbevare alle de nødvendige ting, men også gøre plads til lidt hygge i form af vaser, lamper og andet.

Real, fra 7155,00 kr., Hay.

Elegant og råt
© Ferm Living

Dette flotte sortbejdsede clipboard er et perfekt sted at organisere dine tanker, udstille et billede eller hænge din ugeplan.

Clipboard, 149,00 kr., Ferm Living.

Afslappende stol til kontoret
© By Lassen

Med smukke detaljer og bølgende former giver denne stol fra By Lassen dit hjemmekontor en afslappende stil. Stolen passer godt ind i det stilrene og moderne hjem.

Stol, 5.995,00 kr., By Lassen.

Skab personlighed
© Design Letters

Giv hjemmekontoret et skud af personlighed med dette message board fra Design Letters. Boardet kan dekoreres med forskellige motiver, eller man kan skrive små beskeder med de aftagelige bogstaver.

Boardet findes i 5 forskellige farver, 29,7 cm. x 42 cm., 399,00 kr., Design Letters.

Slut med overarbejde!
© House Doctor

Selvom du sidder i din hyggelige oase på hjemmekontoret, betyder det ikke, at du skal arbejde over tid. Administrer din tid med dette elegante bord-ur fra House Doctor.

Ur, 15 cm. i diameter, House Doctor.

Blød og moderne
© OYOY

Denne lampe med skærm af blød fløjl har et roligt og moderne udtryk. Designet er enkelt og passer ind i de fleste skandinaviske hjem. Bordlampen findes i 3 forskellige farver, så kan du finde netop den, som passer bedst ind i dit hjemmekontor.

Bordlampe, Oyoy.