Tinta Wood
© Kvik

Style dit eget elegante overskudskøkken

Dyrk markante kontraster, eller vælg neutrale og diskrete farvekombinationer. Kvik-køkkenet Tinta, der kan designes og styles på mange forskellige måder, udvides til efteråret med en lækker Wood-udgave.

Vi køber og smider væk igen hurtigere end nogensinde før. Vi ønsker at være unikke og udtrykke personlighed, og farven fra sidste år står måske ikke lige så godt til dette års indretning. Køkkenet Tinta lever godt op til disse krav.

Til september flytter naturen ind i det stilfulde køkken med en ny Wood-udgave i lys ask, der giver en varm glød til de neutrale basisfarver. Hvor et køkken af træ normalt bliver mørkere med årene, har Kvik dækket askefineren med et ultratyndt lag lak med UV-filter, så lyset forhindres i at trænge gennem.

Tinta
© Kvik

På få timer kan køkkenets udtryk desuden skifte karakter med aftagelig folie, der fås i en række forskellige farver, og til september udvides farveskalaen med en smuk mørkegrøn farve.

En anden fordel ved muligheden for løbende redesign og opgradering af dit køkkens udtryk er, at du måske tør kaste dig ud i andre nuancer end det klassisk hvide?

Udskift farven i de horisontale og vertikale linjer for at skabe et personligt udtryk
© Kvik

Det er ikke kun låger og bordplader, du kan lege med. Du kan også customize dit køkken med valg af armatur. Her er det Grohe Minta i en mat sort udgave, der skaber en lækker kontrast til de hvide nuancer.

Grohe Minta armatur
© Kvik

Du kan gå på opdagelse i Tinta-.universet på Kviks hjemmeside, og med deres Visualizer kan du lege med de forskellige designmuligheder.