© Brizo

Slut med frustrationer over køkkenarmaturet

Brizo har designet et armatur, der funktionelt løser dine køkkenfrustrationer - og samtidig ser det hamrende godt ud.

Den klassiske, ikoniske Luxo arkitektlampe fra 1930'erne er inspirationskilde for Brizos lækre køkkenarmatur Solna, der får dig til at savle, allerede inden middagen står på bordet.

© Brizo

Køkkenvandhanen er en af de ting, vi alleroftest rører ved, og hvor kunne det være dejligt, hvis den samarbejdede, når vi står med dej til op over albuerne. Den opgave løser Brizos nye design Solna, der er konstrueret med et bevægeligt led, som kan drejes og placeres i alle retninger.

© Brizo

Designteamet er kendt for deres teknologiske kreativitet. Hvis man ønsker det, kan sprayhovedet ved hjælp af patenteret MagneDock® Technology nemt fikseres, og den valgfrie SmartTouch® Technology tillader vandaktivering med blot et enkelt tryk overalt på vandhanen, håndtaget eller armen for maksimal fleksibilitet og funktionalitet.

© Brizo

Samtidig med at det gør vandhanen nem at anvende - og at du undgår at smøre dej rundt på hele armaturet - hjælper teknologien også med at spare vand ved kun at aktivere flow, når det er nødvendigt.

© Brizo

Køkkenarmaturet Solna kan købes med to finish: klassisk poleret krom eller markant mat sort (yep, vi sagde mat sort ... mmmh!)