Sådan kan du forny dit køkken på bare få dage

Drømmer du også om at give dit køkken et nyt liv? Så kan du på bare få dage, skabe store forvandlinger med bare små tips og tricks. Vi guider dig her.

Små tips, store forandringer

Køkkenet kan være en dyr post at udskifte. Men hvis du trænger til lidt fornyelse, så har vi her samlet 6 tips til, hvordan du nemt og hurtigt kan give dit køkken et nyt udtryk.

Find vores tips herunder.

Tip 1: Udskift armaturer

Giv dit køkken nyt liv ved at udskifte det klassiske armatur med armaturer i enten kobber eller messing. Det giver et frisk pust og et luksuriøst og moderne look i dit køkken.

Tip 2: Nye beslag

Forny dit køkken med nye og smarte greb, som kan være med til at sætte dit eget personlige præg, alt afhængig af hvilken stil du ønsker i dit køkken og uden at det koster en formue.

Tip 3: Mal en væg

Giv dit køkken en stor, men nem forandring ved at male en eller flere vægge af væggene. Vælg en farve, som kan stå i smuk kontrast til dine valgte køkkenelementer.

LÆS OGSÅ: 13 farverige indspark til køkkenet

Tip 4: Ny belysning

Giv dit køkken nyt liv ved at opsætte ny og spændene belysning, som kan være med til at sikre dig det bedste udbytte af dit køkken. Et veloplyst køkken kan være af stor betydning for en god arbejdsplads og tilberedningen af et godt måltid.

Tip 5: Nye hylder

Forny dit køkken ved at opsætte hylder, som kan være med til at give plads til mere opbevaring. Opsæt gerne åbne hylder i stedet for tunge overskabe. Dette giver mere luft i rummet og skaber et funktionelt, dekorativt og velorganiseret køkken.

Tip 6: Opæt nye klinker

Forny dit køkken med nye klinker på væggen i spændende overflader, mønstre elle farver. De er smukke at se på, nemme at vedligeholde og ændrer looket markant i dit køkken.

LÆS OGSÅ: Her er Ikea-køkkenet, der ligner en million