Frame-bakke fra MUNK Collective

Sådan kan du bruge din bakke til meget mere end det sædvanlige

Disse stilrene bakker kan benyttes til flere forskellige rum i dit hjem. Bakkerne bidrager til et organiseret udtryk i indretningen, samtidig med at de kan bruges til opbevaring.

Sådan bruger du din bakke i de forskellige rum i dit hjem

På badeværelset

På dit badeværelse kan du bruge bakken til at organisere dine produkter. Ved at stille dine parfumer, cremer og makeup på bakken, får det rummet til at se mindre rodet ud.

Her bliver bakken fra Nur Design brugt til makeup og smykker.

Vejledende pris fra 200 kr.

Tray Bakke fra Nur Design

I entreen

I din entré kan du benytte din bakke som et samlingssted, for de ting der hører til i her; eksempelvis nøgler. På bakken kan du placere en skål eller en mindre bakke, som opdeler rummene, hvor der er plads til småting. På bakken kan du også stille en blomst, som får entreen til at virke mere livlig og farverig.

Her er vist fire bakker fra HAY, hvoraf de tre små bakker, er placeret nede i den store bakke, for at lave en rumopdeling.

Vejledende pris fra 89 kr.

Kaleido bakke fra HAY

På spisebordet

Du kan placere din bakke på spisebordet, og bruge den som udgangspunkt for et fint stilleben. På bakken kan du sætte en plante eller en buket blomster, sammen med nogle af dine andre favoritter. For eksempel et lys eller en simpel vase uden blomster i. Dette gør dit spisebord mere livligt og dekorativt at se på.

Frame-Bakke fra MUNK

I køkkenet

På køkkenbordet kan din bakke bruges til at stille olie, krydderier og krydderurter på. Dette skaber mindre rod i dit køkken, når det står samlet på bakken. Dine olier og krydderier kommer til at ligne en udstilling, ved at blive placeret på din bakke og dette giver dit køkken et stilrent look.

Her er der stillet krydderier og frisk basilikum ned i en bakke fra Skagerak.

Vejledende pris 499,95 kr.

Pantry Caddy Bakke fra Skagerak

I soveværelset

I soveværelset kan din bakke hjælpe dig til at organisere og udstille dine smykker. Smykker på bakken både pynter og gør det nemmere for dig, når du skal have dine smykker af og på. Dette giver desuden dit soveværelse et mere personligt udtryk.

Her er vist en bakke fra The Oak Men i egetræ, hvor bakken bliver brugt til både smykker og en lysestage.

Vejledende pris fra 199 kr.

Square Tray Bakke fra The Oak Men