Cirkulær økonomi
Han ønskede at samarbejde med Reform-folkene, fordi han godt kunne lide deres koncept med at lave fronter til Ikea-moduler. I den idé ligger det nemlig implicit, at man ikke behøver at udskifte hele køkkenet, hvis man trænger til forandring, men derimod kan skille tingene ad og sætte dem sammen igen i nye sammenhænge – efter det princip, som han kalder for cirkulær økonomi. Han inviterede derfor Jeppe og Michael fra Reform på besøg, og da de så køkkenet, var de ikke i tvivl om, at de skulle lave et samarbejde.
Resultatet blev et massivt trækøkken med en eksklusiv overflade og med de lange strukturer, som Douglas er kendt for. Det ædle træs kvaliteter ses ved, at strukturen i træet og overfladen er trukket så langt frem som muligt, og der er ingen elementer i designet, som forstyrrer træets naturlige skønhed.
Det er et minimalistisk køkken, hvor den store respekt for materialet, som både Dinesen, Lendager Group og Reform repræsenterer, står centralt i designet. Og, det sender et signal til forbrugeren om, at man faktisk godt kan få et æstetisk køkken i en kvalitet, som måske er højere, end hvad man ellers ville have haft råd til, samtidig med at man gør noget godt for verdenen.