Opgradér dit køkken med fremtidens armatur

Vores køkkener bliver mere og mere hitech, og de nye armaturer kan meget mere end blot give os almindeligt varmt og koldt vand. Kogende vand og danskvand er nogle af de nye, fede features. Se fem store fordele ved fremtidens vandkilder i hjemmet her.

Det luksuriøse køkken bliver mere og mere teknisk, og det er med til at gøre vores hverdag lettere med de mange nye features, der følger med. Du kan for eksempel opgradere dit køkken med et nyt armatur, som kan give både kogende vand og danskvand blot med et tryk på en knap. Se flere fordele ved de nye armaturer her.

1. Sundt og smagfuldt, filtreret vand i din hane

Der er stort fokus på sundhed og velvære i tiden, og det kan også blive en større del af dit køkken. Sundhed og smag er nemlig i den grad i fokus med GROHEs Blue-vandsystem, for systemet indeholder filtre, der fjerner urenheder og selv små partikler, men til gengæld efterlader de essentielle mineraler. Systemet bruger en filtreringsproces i fem trin, som sikrer en ren og frisk smag, der endda overgår flaskevand – og som også sikrer bedre smag i din te og kaffe, hvor aromaerne kan udvikle sig til fulde.

2. Kogende vand med det samme

De nye funktioner i armaturerne gør dit køkken meget mere luksuriøst, fordi din hverdag bliver lettere. Med en GROHE Red-vandhane er ventetiden på kogende vand forbi. Ved et tryk på en knap serverer armaturet øjeblikkeligt kogende vand. Det bliver til mange minutter sparet på en dag, når du helt kan eliminere ventetiden på te-vandet og vandet til pastaen til de sultne børn samt til fx blanchering, kogning, sterilisering og rengøring.

3. Bobler ad libitum i hjemmet

Nogle gange skal der bare bobler til … Der er intet så forfriskende som et glas koldt vand med brus. Med GROHE Blue har du altid danskvand derhjemme, og du kan selv afgøre, hvor meget brus du kan lide at have i dit vand. Du trykker blot på en knap og tilfører den mængde kulsyre, som du får størst fornøjelse af.

4. Meget mindre emballage

Men et GROHE Blue-vandsystem gør du ikke kun dig selv og dit køkken en tjeneste. Du hjælper også naturen og klimaet, fordi du sender markant færre plastikflasker i omløb ved at kunne tappe både filtreret vand og danskvand direkte fra hanen. Samtidig sparer du også plads i dit køleskab, energi på at opbevare de mange flasker og tid på indkøbet.

5. Eksklusivt design

Det er ikke funktion det hele. GROHE Blue-vandsystemets armaturer har også et eksklusivt og lækkert design, der fås i flere materialer. Designet er tidløst. Det udstråler elegance og glider let ind i stilen i dit køkken uden at overdøve eller genere blikket. Selve vandhanen fås i tre forskellige udformninger, og betjeningen er diskret og intuitiv.