Moderne termokander

Tyske Alfi lancerer en række populære termokander i messing-, kobber- og platinlak.

I 1914 begyndte Sophie og Carl Zitzmann at fremstille isolerede aluminiumsbeholdere i den tyske by Fischbach.

Aluminiumsbeholderne kunne både anvendes til at holde varme væsker varme, og kolde væsker kolde, og Sophie og Carl Zitzmann fandt hurtigt entusiastiske kunder. Den store succes resulterede i at den lille aluminiumsvarefabrik Fischbach hurtigt voksede sig større. I dag er Alfi verdensførende fabrikant indenfor termobeholdere.

Alfi har et ønske om at gøre godt design tilgængeligt for alle. Det er desuden vigtigt for Alfi at fastholde den grundlæggende vision om, at produkterne skal sætte nye standarder for konstruktion og design - nøjagtigt som de gjorde det for 100 år siden. Dette stiller to vidt forskellige forudsætninger: moderne teknologi og oprindeligt håndværk.

Alle termokander fra Alfi er udstyret med et énhåndsbetjent vippelåg eller skruelåg. Begge har tætsluttende gummiprop. Kandernes kappe er fremstillet i metal - hele vejen igennem, hvilket gør isoleringsegenskaberne mest optimale. Kanderne har desuden en dobbeltvægget vakuum indsats af hærdet glas, der ikke tillader varmeledning. Med en Alfi termekande kan du forvente at varme væsker holder varmen i over 8 timer. Alfi har desuden en opfattelse af, at når det ydre er smukt, må det indre leve op til samme standard.

Metaller er stadig i fokus, og derfor har Alfi netop lanceret en række af deres populære termokander ”Gusto”, ”Pallas”, ”Juwel” og ”Dan” i messing-, kobber og platinlak.

Vejledende priser:
Gusto er prissat til 599,95 kr.
Pallas og Juwel er prissat til 999,95 kr. Dan er prissat til 1.199,95 kr.