Mange af ingredienserne til det molekylære køkken kan ikke fås i Netto. Så er det godt, at der efterhånden findes et hav af postordrefirmaer på nettet, hvor man kan finde, alt hvad en avantgardistisk kok begærer - f.eks. i dette Modernist Cooking Kit.
Udover en 250 sider lang kogebog rummer kittet også nogle af de ingredienser, der er med til at give blandt andet Det nye Nordiske Køkken sit spændende og mystiske look.
Her er produkter som Agar Agar, der er en japansk opfindelse udvundet af havtang, og som bruges til at skabe gelé. Der er også Xanthan Gum, der også bruges i olieindustrien og i kosmetik, men ligeledes som fortykningsmiddel i det molekylære køkken.
Fordelen ved produktet er, at det ikke har nogen smag, men har stor effekt i forskellige retter selv i meget små doseringer.
Hvis man gerne vil lave gastronomisk skum eller nogle af de såkaldte ”sfærer”, så har kittet også ingredienserne. Her er også dejlige kemiske klingende pulverbreve som Sodium alginate og Kalciumklorid.