Køkkenguide 2015

Der er træ allevegne, når man besøger køkkenforhandlerne i år, og kodeordet for tidens køkkentrend er at få naturen ind i køkkenet. Men naturligvis finder man også både laminat og lakerede overflader, så valgmulighederne er på mange måder flere end nogensinde.

Svane Køkkenet
K15 er dette års nyhed fra Svane Køkkenet, som har gjort det til en specialitet at præsentere et nyt køkkendesign hvert år. Her er det de markante vertikale og horisontale kantbånd, man lægger mærke til først, og dernæst det stilrene udtryk. K15 kan kombineres med de fleste moduler fra Svane Køkkenets øvrige sortiment. Pris for køkkenet på foto er 64.656 kr. ekskl. bordplade, hårde hvidevarer, vask og armatur.

JKE
Sorte køkkener er sarte overfor små fedtfingre, så nu har JKE udviklet en ny mat laminat, der er ekstra modstandsdygtig overfor disse - og overfor slag og ridser. Modellen hedder Fenix, og opstillingen på foto koster 85.073 kr. med bordplade, men uden hårde hvidevarer, vask og armatur.

CPH Square
Den lyse køkkenø i håndslebet og håndbejdset finér af Carolina Pine fra CPH Square vil se elegant ud i de fleste hjem. Bordpladen er af matslebet massivt stål. Højskabene er i hvid lak med endestykker i samme finér som køkkenøen. Køkkenet på billedet koster 210.000 kr. ekskl. hårde hvidevarer, vask og armatur.

Tvis
Unika-køkkenet fra Tvis er i finér af natur-eg og har en bordplade i sort laminat. Køkkenet er renset for greb og fremstår helt rent og elegant. Køkkenet fås også med en række andre overflader. Opstillingen på billedet koster 43.250 kr., ekskl. hårde hvidevarer, vask og armaturer.

InvIta
Invita vil have alt det flotte køkkenudstyr frem i lyset. Derfor har de fundet på Display-modulerne, der består af skuffer med glasfronter og lys, og glasbordplader, der giver et personligt præg. Pris for køkkenet på billedet inkl. bordplade, men ekskl. hårde hvidevarer, 105.900 kr.

Kvänum
Brahe-serien er et stilrent køkken, der kan tilpasses til ens personlige smag. Her viser vi det i røget eg, men det fås i en lang række træsorter og laminater samt med eller uden håndtag. Pris på forespørgsel.

SchmIdt
Køkkenet på billedet hedder Perfect Fit - og det skal tages helt bogstaveligt. Man kan nemlig tilpasse alle moduler i både bredde og dybde, så det passer til ens eget køkken. Opstillingen her koster 138.346 kr. ekskl. hårde hvidevarer, vask, armatur og barstole.

Boform
Infinity er håndværk af højeste kvalitet. Fronterne i sildebens- mønster, der er fineret med gråbejdset ask, er udført i hånden i en proces, der kræver både tid og præcision. Bordplade, indhak og skuffefronter, der er smigskåret, er i spansk marmor og udført, så åretegningen er sammenhængende. Vask og gaskogetop er specialudført. Pris på forespørgsel.

HTH
VH-7 er HTH’s bud på det grebløse køkken anno 2015. Det er opbygget omkring de markante grebspor, der giver køkkenet et helt særligt design-udtryk opbygget af vandrette og lodrette linjer. VH-7 fås med lakerede fronter eller fronter i laminat eller finér, der kan kombineres til et helt personligt udtryk. Pris for det viste køkken med vask og armatur, men uden hårde hvidevarer, er 91.458 kr.

Uno form
Den klassiske C-serie, tegnet af Arne Much, er stort set uforandret siden 1968. Her er det udført i lyst asketræ og kombineret med højskabe fra I-serien i sort eg. Pris på forespørgsel.