Kaffekærlighed fra Bosch og Siemens

Den 1. oktober er international kaffedag - en oplagt mulighed for at fejre den lille brune bønne, de fleste af os kaster os over flere gange om dagen.

Nogle nyder deres daglige kopper filterkaffe, nogle er til kapsler, mens andre sværger til en god kop hjemmebrygget espresso. I anledning af efterårets internationale kaffedag har Bosch Siemens samlet en række produkter, der tilgodeser alle disse typer af kaffeelskere.

Klassisk slow-brew kaffenydelse

Den klassiske kaffemaskine, som vi kender den - men i en særlig luksusudgave. Maskinen har en timer, der giver dig mulighed for at indstille tidspunkt for brygning, så den friskbryggede kaffe for eksempel kan være klar om morgenen, når du vågner.

Bosch kaffemaskine, Styline TKA8633, 979 DKK

Fuldautomatik til espressoelskeren

EQ er en fuldautomatisk espressomaskine. Den varmer vandet til den rigtige temperatur under hele brygningen og giver med sine male- og bryggeprocesser kontinuerlig aroma i topklasse, hvor kun det bedste af bønnerne kommer i kopperne, og den bitre eftersmag undgås.

Siemens espresso-/kaffemaskine EQ.6 series 500, 10.999 DKK

Komfortabel kvalitetskaffe med et enkelt tryk

Tassimo er en multifunktionsmaskine, der laver lækre varme kaffevarianter på ingen tid, og samtidig er den med sine kompakte dimensioner pladsbesparende.

Bosch Tassimo, TAS1404, 1.299 DKK

All in på aroma med friskmalede bønner

Kaffekværnen fra Bosch har en effekt på 180 watt og kan rumme 75 g kaffebønner. Kniv og skål er i rustfrit stål for høj præcision og maling.

Bosch kaffekværn, MKM6003, 309 DKK