© VOLA

Indret køkkenet med klassiske designs, der kan holde i generationer

Vi er blevet langt mere bevidste om de valg, vi træffer. Derfor har vi samlet en række langtidsholdbare kvalitetsarmaturer, du kan indrette med i køkkenet.

Trends skifter. Men tiderne skifter også – og lige nu befinder vi os i en tid, hvor vi har fået mindre fokus på trends og i stedet har fået øjnene op for tidløse løsninger. Nu indretter vi med materialer af god kvalitet, som kan holde i mange år, og som har så skarpe designs, at de vil være relevante på tværs af både trends og årtier.

Det er altså en tendens af den helt gode slags. For den er i høj grad opstået af vores voksende bevidsthed om at passe på miljøet og vores genfundne kærlighed til naturen i en hektisk hverdag.

VOLAs armaturer produceres på fabrikken i Horsens af kvalitetsbevidste medarbejdere. Det er skandinavisk håndværk, der understøttes af den nyeste teknologi.

© VOLA

Elegant runding

Dette 590H-armatur fra VOLA i børstet sort kan bidrage til køkkenet med en særlig elegance og luksus. Find det her.

© VOLA

Du kan få samme 590H-armatur af børstet rustfrit stål for et mere klassisk look. Find det her.

© VOLA

Den klassiske i messing

KV1-armaturet har en mere firkantet tud og kan med sin varme messing bløde de mere rå og kølige materialer op som i køkkenet nedenfor. Du kan finde armaturet her.

© VOLA

Den klassiske af stål

Samme KV1-armatur fås også i en udgave af børstet stål. KV1 var faktisk den første vandhane, Arne Jacobsen designede til køkkenet, så du får næppe et mere klassisk design til din håndvask. Find armaturet her.

© VOLA

Den væghængte

Vil du hellere have dit armatur monteret på væggen, kan det også lade sig gøre med dette designsikre 111-armatur fra VOLA. Find det her.

© VOLA