Hjælp ... kan køkkenet være i stuen?

Familien Larsen har et meget smalt køkken, men er ikke sikre på, at det er en god idé at forlænge det ind i stuen. Se, hvad BO BEDREs indretningsarkitekt mener om den plan.

Vi skal i gang med at udskifte vores køkken og vil gerne have dig med på råd, inden vi kaster os ud i det.

Det nuværende køkken er ret smalt, og da vi er en stor familie, der gerne går i køkkenet sammen, er det irriterende med for lidt bordplads, da vi godt kan se, at vi ikke kan udvide med bord på den modsatte side. Derfor overvejer vi at forlænge køkkenet ind i stuen, men så bliver det meget langt at gå fra køleskab og vask… Hvad gør vi?

Familien Larsen.

køkken indretningstips brevkasse ombygning

Jeg vil foreslå jer at tage en dyb indånding og simpelthen flytte køkkenet helt ind i stuen, blænde væggen og indrette en gavmild vinkel med en disk / ø med vask og masser af plads til alle. I bør kunne trække nye rør via kælderen og genanvende eksisterende afløb, m.m.

Der kan blive god plads til tre højskabe bagved døren så I kan få ovnene op samt god plads til køl og frys. I hjørnet kan I installere en lille vask som supplement til den store i disken.

Indret derefter det gamle køkken med et par gode arbejdspladser, så I får det nuværende kontorværelse ledigt til en hyggelig familie-hygge-tv-stue. Det gør nemlig at I så kan ”nøjes” med at indrette et par lette opholdspladser i alrummet, så der nemt kan sættes plader i bordet og udvides, når I skal være mange.

Lone.

køkken ombygning indretningstips lone barslund