Funktionelt og elegant køkkendesign af Zaha Hadid for Alessi

Zaha Hadid har lavet et designstatement for Alessi. Se hvilken funktion den har i et køkken, og hvordan den samtidig udgør et stykke kunst i din borddækning.

Alessi lancerer rivejernet ’Forma’

Zaha Hadid Architects har designet et moderne og elegant rivejern med runde former. I et hvert hjem er det et must at have et rivejern. Dette design er et lille et af slagsen, som primært er blevet designet til at rive parmesanost.

Står menuen på italiensk mad, er parmesanosten ofte et must for dine retter. Normalt er rivejernet ikke det mest elegante, du kan stille på middagsbordet, men det har Zaha Hadid lavet om på. Designet udgør et stykke kunst i middagsbordet. Med sine bløde og runde former, bliver rivejernet næsten skulpturel at se på.

© Alessi

Dét kan du anvende rivejernet til

Ud over at benytte rivejernet til parmesan, kan det selvfølgelig også anvendes til andre madvarer, der skal rives. Skaftet på rivejernet er designet i en lille størrelse og egner sig derfor kun til mindre ting der skal rives, som fx limeskal, muskatnød eller hvidløg.
Når rivejernet ikke er i brug, kan du have det stående fremme i dit køkken som udstilling.

’Forma’ rivejern

Rivejernet består af to elementer – en skulpturel sort base i melamin, der både fungerer som ’bakke' til fx parmesanost og som ’holder' til det andet element – nemlig det blanke rivejern i rustfrit stål.
’Forma’ rivejernet ligger perfekt i hånden og gør det derfor let at håndtere, samtidig med at det har et elegant design.

Forma rivejern kan allerede købes nu. 435 kr. v/ Alessi

© Alessi