Fra Danmark til Berlin for at skabe det perfekte køkken

Køkkenfirmaet Reform ledte efter en samarbejdspartner i Berlin - og fandt naturligvis en dansker. Her er resultatet af samarbejdet med stilfulde Sigurd Larsen.

De bedste designere, Europa kan mønstre
© Reform

Det danske køkkenfirma Reform har gjort det til sin specialitet at håndplukke de bedste designere og arkitekter, som Europa kan mønstre netop nu.
Blandt andet arbejder virksomheden sammen med de prisbelønnede Norm Architects og har skabt en række gennemtænkte – og frem for alt – lækre køkkener.

Kongstanken er, at materialerne bestemmer kursen. Der gås ikke på kompromis med valg af materialer, men kunden har en udpræget grad af frihed, når det gælder sammensætningen af moduler.

Seneste samarbejdspartner er dansk arkitekt
© Reform

Danske Sigurd Larsen, som bor og arbejder i Berlin, er Reforms seneste allierede. Den prisvindende arkitekt og møbeldesigner har haft stort succes siden grundlæggelsen af sit studie i 2009.
Han har for nylig afsluttet en række villaer i både Danmark og New York samt en række værelser på Michelberger Hotel i Berlin.

"Vi endte selvfølgelig med at falde over en dansk fyr"

"Da vi for godt et år siden valgte at åbne kontor i Berlin, vidste vi, at vi gerne ville finde en dygtig tysk designer, der kendte til sit hjemmemarked. Vi talte med en del tyske arkitekter og designere, og endte så med (selvfølgelig!) at falde over en dansk fyr, der havde kontor i Berlin, det var Sigurd. Sigurd passede perfekt, eftersom vi havde et ønske om at lave et design i metal, og Sigurd havde arbejdet en del med stål og aluminium for bl.a. en tysk designvirksomhed, der hedder New Tendency. Dét, kombineret med, at Sigurd er en virkelig god fyr, gjorde, at det var en nem beslutning"

Tre modeller i spændende materialemiks
© Reform

Sigurd Larsens køkkendesign for Reform er præget af kompromisløs kvalitetssans og blik for materialemiks. Han har tegnet tre køkkenmodeller: Alle fronter har en indlægsplade i forskelligt materiale omsluttet af en tynd aluminiumsplade. Den første model er pulverlakeret i farven antracit (se foto) med en sort indlægsplade. Den anden er lakeret i hvid med plade i birkekrydsfiner. Den tredje model er af rå, rundbørstet aluminium, som vil patinere smukt med tiden, og her er indlægspladen af grå genbrugsplast.

© Reform
© Reform
© Reform