Få bedre madoplevelser med ny teknologi

Du åbner køleskabet, hiver grøntsagsskuffen ud og finder en slatten salat, der lugter surt. Kender du det? Her er løsningen, der kan redde dig fra mange madkriser

Holdbarheden af madvarer i køleskabet kan være svær at gennemskue for de fleste og resultere i madspild, ekstra indkøbsture eller hovsaløsninger. Derfor er det aldrig nok at kigge på datomærkningen, hvis du skal vurdere om noget stadig er spiseligt – brug dine sanser, lyder rådet fraFødevarestyrelsen.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst opbevarer dine madvarer, finder du en overskuelig guide på Altomkost.dk. Du kan selvfølgelig også bare overlade det hele til dit køleskab, hvis det er fra Bosch og udstyret med VitaFresh. Funktionen VitaFresh er udviklet af Boschs ingeniører til at give en optimeret opbevaring af ferske fødevarer som frugt, grønt, fisk og kød. Ifølge testresultater holder kirsebær sig eksempelvis friske op til 13 dage. At de sarte fødevarer holder sig friske i op til 3 gange så lang tid, er testet og dokumenteret af testlaboratoriet CNTA (The National Centre for Technology and Food Safety).

Hemmeligheden er, at køleskabet tilbyder perfekt opbevaringstemperatur ved 0°C og det helt optimale niveau af fugtighed, der skal til for at specielt frugt og grønt holder sig frisk. Lufttætte skuffer til til opbevaring af frugt, grønsager og kød, luftcirkulation og fuldautomatiske sensorer sikrer en optimal luftfugtighed og afkøling (fra -1 °C til +3 °C). Dermed kan du trygt stole på at VitaFresh skabet holder maden frisk.