Få det optimale ud af din ovn

Annonce: Vi har fundet en masse uundværligt køkkengrej, så du kan få det optimale ud af din ovn.

Brandepande med dampbakke

"Vitalis" bradepande med dampbakke. Begge dele er fremstillet i rustfrit stål. Med dampbakken kan du blandt andet nemt tilberede fisk og grøntsager. Bradepanden kan rumme 6,5 liter. 2.699,95 kr., WMF.

Brødkuppel

Brødkuppel i sort, fransk stentøj. Kuplen har en fremragende varmefordeling, som giver dit hjemmebagte brød en elastisk krumme og en sprød skorpe. Måler 28,5 cm. 1.149,95 kr., Emile Henry.

Grillhandske

Denne grillhandske er fremstillet i FLXaPrene™ og beskytter mod temperaturer fra -97°C til +260°C. Grillhandsken kan anvendes af både venstre- og højrehåndede og giver, med en tykkelse på kun 3,5 mm, fuld fleksibilitet og ikke mindst et godt sikkert greb. 239 kr., KitchenGrips.

Stegetermometer

Et stegetermometer er et uundværligt køkkenredskab. 329,95 kr., Rösle.

Pizzasten

Hvis du skal bage pizza, er en pizzasten et uundværligt redskab. Denne pizzasten er fremstillet i stentøj, som sikrer jævn varmefordeling. Den er velegenet til ovn og tåler varmehøjder op til +500º C. Måler 30 cm i diameter. 399,95 kr., Emile Henry.

Bradepande

Højkvalitets bradepande fra M'150s-serien. Bradepanden er fremstillet i tre lag: aluminium, rustfrit stål og kobber, og har i øvrigt håndtag af rustfritstål. Bradepanden måler 25 x 35 cm. 2.999,95 kr., Mauviel.

Støbejernsgryde

En støbejernsgryde er kendt for at være et af de bedste materialer til madlavning, varmen fordeles ensartet og jævnt. Den kan desuden anvendes på alle varmenkulde, og kan herudover gå direkte i ovnen. Denne gryde kan rumme 4,2 liter. 1.499 kr., Le Creuset.

Ovn

"NQ7000H" har en volumen på 50 liter, justerbare ovnhylder samt en softluk i døren, der sikrer, at døren lukker lydløst, når maden skal ind og ud af ovnen. Den har desuden en dampkogningsfunktion, som er perfekt, hvis du vil lave friske, sprøde grøntsager eller fisk. Samsung.

Her kan du finde en opskrift på, hvordan du hurtigt og nemt kan lave perfekt, dampet fisk.