11 items du ikke kan undvære i køkkenet!

Efteråret er på vej, og det kalder på lune retter og varme boller. Vi har fundet 11 items, du helt sikkert vil få brug for i køkkenet om efteråret. Se udvalget her!

Bladene er langsomt begyndt at falde af træerne, og kulden står lige for døren. Vi har for alvor sagt farvel til sommerens varme solstråler, men der er heldigvis en masse at glæde sig til ved denne årstod! Et af højdepunkterne er de lækre varme retter, som vi kan nyde med familie og venner. Se her, hvad vi mener, du helt sikkert vil få glæde af i køkkenet!

Viskestykker og karklud fra Rosendahl.
© Rosendahl

Viskestykker kan man aldrig få for mange af. Rosendahls nye, lækre viskestykker er at finde i flotte efterårsfarver. Se udvalget her!

Viskestykke 50x70 cm. 59,95 kr., Rosendahl.

Brødkniv fra Global.
© Global

Der findes ikke noget bedre end at sidde indenfor og hygge med stearinlys og varme boller. Mangler du en god brødkniv, kan denne fra Global klart anbefales.

Global G-9 Brødkniv. 1199,95 kr., Global.

Stelton termokande.
© Stelton

Den ikoniske EM77-termokande er også uundværlig i efteråret. Den kan rumme 1 liter og er derfor god, hvis du får gæster. Termokanden fås i flere forskellige farver.

EM77 termokande, 1 L. 499,95 kr., Stelton.

Skærebræt med lækre oste.
© Skagerak

Det klassiske skærebræt fra Skageræk er så flot i sig selv, at man næsten ikke får lyst til at skære i det. Heldigvis går der lang tid, før skærebrættets tykke teaktræ bliver slidt op.

Dania Cutting Board 35x24. 695 kr., Skagerak.

Gryde fra Timm Vladimirs kollektion.
© Timm Vladimir / Imerco

Til de varme efterårsretter er det nødvendigt at have en god gryde. Denne gryde er fra Timm Vladimirs køkkenserie, som han har lavet i samarbejde med Imerco. Udnyt en masse af sæsonens skønne grøntsager og lav en lækker ret i denne store gryde!

Timm Vladimir Kitchen Gryde. 899,95 kr., Imerco.

Har du brug for inspiration til køkkenet, kan du finde opskrifter på lækre simreretter her

Design fra Royal Copenhagen.
© Royal Copenhagen

Sort Mega Riflet-skålen er et klassisk design fra Royal Copenhagen. Den er perfekt til servering og kan også bruges som frugtskål eller slikskål.

Sort Mega Riflet skål, 110 CL. 899 kr., Royal Copenhagen.

Smuk og elegant tekande.
© Rosendahl

Der findes intet bedre end en varm kop te på en grå efterårsdag. Med denne fine tekande fra Lyngby Porcelæn får du helt sikkert lyst til at invitere venner og familie over og hygge med både te og småkager!

Rhombe Tekande 1,9 l. 899,95 kr., Lyngby Porcelæn.

Fine drinksglas fra Holmegaard.
© Rosendahl

En god cocktail siger man sjældent nej til! Med disse fine cocktailglas fra Holmegaard, kan du med god grund invitere venner på drinks. Kollektionen hedder Fontaine og indeholder også mange andre flotte glas.

Cocktailglas 25 cl. 239,95 kr., Holmegaard.

Mangler du inspiration til cocktails, kan du se denne opskrift på en cocktail, som er perfekt til de kolde tider.

Æggebægre fra Georg Jensen.
© Georg Jensen

Opgradér morgenbordet med disse flotte æggebægre fra Georg Jensen. Det blanke rustfrie stål er karakteristisk for Georg Jensen, og de lodrette rifler giver designet en ekstra elegance.

Bernadotte æggebægre, fås i to pak. 399 kr.

Grøn skål fra Nordstjerne.
© Nordstjerne

Denne fine lille skål er perfekt til opbevaring af salt. Skålen er ikke bare nyttig at have, den er også rigtig flot at have stående fremme i køkkenet. Den fås tilmed i forskellige farver.

Marblelous bowl. 161 kr., Nordstjerne.

Grillhandsker og forklæde fra FERM LIVING.
© FERM LIVING

En rigtig bagermester bør have det rigtige udstyr! Med forklædet og matchende grillhandsker og grydelapper, vil du på ingen tid ligne en professionel kok. Kollektionen fås i både grøn, lyserød og sandfarvet. Find Hale-kollektionen her:

Hale-kollektion: Hale Pot Holders, sæt af to. 199 kr., Hale Oven Mitt. 149 kr., Hale apron. 299 kr., Ferm Living.

LÆS OGSÅ