Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Efterårets musthaves til køkkenet

Vi har fundet 14 skønne køkken-musthaves til efteråret.

Stegeso

Til efterårets simreretter, er det nødvendigt at have en stegeso. Denne ovale "Heritage" stegeso måler 36 cm. 849 kr., Le Creuset.

Skærebræt

Skærebræt i massivt eg med læder detalje. Foruden at kunne bruges som skærebræt, kan det bruges til servering. Måler 30 x 30 cm. 449,95 kr., Louise Smærup.

Krydderier

Lækre og dekorative krydderier i reagensglas. Fås i flere forskellige varianter.

Sælges enkelvis. 19,95 kr., Nicolas Vahé.

Tang

Magisk tang i rustfrit stål. Uundværlig til madlavningen. 249,95 kr., Rösle.

Teæg

Te er uundværligt i efteråret, og derfor behøver du et godt teæg. Blåt teæg i silikone. 100 kr., Normann Copenhagen.

Espresso kop

Smuk espressp kop i det fineste porcelæn. Overfladen er glasseret på indersiden og håndpoleret på ydersiden for at opnå en mat finish. Sælges i sæt á to. 199 kr., Vipp.

Termokande

Den ikoniske "EM77" termokande i kobberbrun er også uundværlig i efteråret. Den kan rumme 1 liter, og er derfor god, hvis du får gæster. 399 kr., Stelton.

Bestik

"Dorotea Night".bestikket er designet af Monica Förster. Bestikket er fremstillet af stål, som er PVD Coated således bestikket får en mat, sort farve.

Et sæt indeholder: 2 gafler og 2 knive. 649 kr., Gense.

Saltkar

Det er altid godt at have salt lige ved hånden, når der laves mad. Lille skål i porcelæn. 100 kr., Liebe.

Morter

"Craft" mortersæt designet af Simon Legald. Med kombinationen af træ og marmor, har mortersættet et meget nordisk udtryk. 650 kr., Normann Copenhagen.

Kasserolle

Kasserollen er fra M'180-serien. Kasserollen er støbt i aluminium og har en Thermolon nonstick-belægning. Den har et elegant design med hvid yderside og mørkegrå inderside. 799 kr., Mauviel.

Skål

Skål i "Sort Mega Riflet". Skålen er perfekt til servering, frugtskål eller slikskål. Skålen måler 15 cm. 599 kr., Royal Copenhagen.

Røreskål

Hvis du skal bage, er Margrethe-skålen ikke til at komme udenom. Den klassiske skål er fremstillet i melamin. Gummiringen i bunden sikrer, at skålen står solidt på bordet. Hældetuden gør det let at hælde væske fra skålen. Der kan desuden tilkøbes låg til skålen, så den kan bruges som opbevaring.

Skålene fås i mange forskellige størrelser og farver. Fra 34,95 kr., Rosti Mepal.

Kagerulle

Ikke alene er kagerullen flot, den er også uundværlig, når du skal bage lækre efterårssmåkager. 300 kr., Nordstjerne.

Relaterede Artikler