© Miele

Dette redskab er uundværligt for dig, der er passioneret omkring madlavning

Holder du af at kokkerere alt lige fra langtidsbraiserede udskæringer til simreretter, surdejsbag og avancerede opskrifter fra det franske cuisine? Her er køkkenets vigtigste redskab, der gør weekendens kulinariske projekter både bedre, simplere og renere.

Der er en helt særlig charme ved det hjemmelavede måltid, hvis det er skabt med kærlighed og kyndig opmærksomhed. De kulinariske eventyr hører ikke blot til blandt verdens dygtigste kokke, tværtimod. Langt de fleste gode madoplevelser bør foregå derhjemme rundt om spisebordet i omgivelser, der inviterer til god stemning og hyggesnak.

Hvis du ofte kaster dig ud i store madlavningsprojekter, er det essentielt med et funktionelt køkken, der får opskrifterne til at glide let – og ikke mindst udstyr, der sikrer dig resultater i topklasse. Med Mieles helt nye dampovn med ovnfunktion får du et innovativt og multifunktionelt redskab, der tager din madlavning til nye højder.

© Miele

Et multifunktionelt redskab

Mieles dampovn med ovnfunktion er en multifunktionel ovn, der både fungerer som almindelig ovn og som dampovn. Takket være dens DualSteam-teknologi kan du dampe grøntsagerne til det al dente ’bid’ og samtidig bevare madens vitaminer og mineraler. Den skånsomme tilberedningsmetode får desuden madens naturlige smag til at træde tydeligere frem, hvorfor du kan fokusere på de gode råvarer og sæsonens bedste grøntsager.

Ønsker du at tilberede maden på mere konventionel vis, kan du blot indstille ovnen til grill, ovnstegning, varmluft eller over-/undervarme alt efter den ret, du tilbereder. Ovnens kombi-funktion gør det desuden muligt at bruge DualSteam og ovnens almindelige indstillinger på samme tid.

© Miele