Dette klassiske køkkenelement kan du endelig blive fri for

Læs, hvordan du skaber mere luft og lys i køkkenet, samtidig med at du bruger mindre energi.

© Siemens

Drømmer du om mere plads i køkkenet? Så kender du måske til udfordringen med at få integreret dine store, klassiske elementer naturligt i køkkenet eller gemt dem væk. Et af de elementer, som du er nødt til at have, men som desværre stjæler unødvendig plads, udsyn og muligheder, er emhætten.

Heldigvis findes der en innovativ løsning, som gør, at du kan forene funktionalitet med æstetik i dit køkken. Siemens har nemlig udviklet inductionAir, som er en kogesektion med indbygget emhætte, så du kan skille dig af med din emhætte i skabshøjde.

Skab lys og luft

Udover en personlig frihed til at designe dit køkken præcis som du vil, kommer lyset til at vælte ind i rummet, når emhætten på væggen fjernes. Hvis du har et samtalekøkken, er der pludselig intet, der står i vejen for dit udsyn. Du kan samtidig skille dig af med dine overskabe for at få endnu mere luft. Den stilrene kogesektion i mørke materialer vil i stedet efterlade et innovativt og minimalistisk look.

Du kan måske mistænke, at det diskrete og innovative system, som sparer plads udadtil i rummet til gengæld må kræve plads et andet sted. Det er dog ikke tilfældet. Systemet fylder ikke meget i underskabet, men efterlader masser af rum til dine køkkenredskaber.

© Siemens

Æstetisk funktionalitet

Udover de mange design- og rummæssige fordele, bidrager kogesektionen til, at din madlavning bliver nemmere og smartere. Kogesektionen er nemlig lavet med to flexInduction-zoner, der enten kan anvendes som en stor zone eller opdeles til to almindelige kogezoner. På den måde kan du altid matche og opvarme hele din gryde eller stegepande uanset form og størrelse.