Derfor skal dit nye køkken være grebsfrit

Verden støjer – måske mere end nogensinde før. Lad køkkenet blive dét rum, der bidrager til din indre stilhed. Miele har skabt en komplet designserie af elegante indbygningsprodukter, som er grebsfrit og udstråler en perfekt enkelhed, der giver øjet ro; ArtLine.

Den nye grebsfri designserie til køkkenet fra Miele, ArtLine, emmer af ro og balance, der giver mere overskud i hverdagen.

Serien er skabt i tre unikke farver, som understreger det underspillede og minimalistiske design i de smukke og glatte glasfronter med elegant integrerede betjeningspaneler: obsidiansort, grafitgrå og brillanthvid. Alle smelter sømløst ind i et moderne køkkenunivers som det nordiske.

Den rene æstetik åbner naturligvis også op for masser af muligheder, når du vil tilføre et personligt præg på dit køkken. ArtLine er som et raffineret, abstrakt kanvas, hvor du ubesværet kan lege med indretningen for at skabe lige præcis den rumoplevelse, som du drømmer om.

Gennemtestet brugervenlighed

Køkkenets harmoniske udtryk går igen i den gennemtænkte brugervenlighed; eksempelvis dæmpet touch-åbning af alle ovnlåger. Eller hvad med en ovn med op til 100 automatikprogrammer, der gør det nemt og ustresset at lave fantastisk mad til alle lejligheder?

Når Mieles produktdesignere udvikler nye features, handler det nemlig ikke kun om et smukt ydre. Der forskes i alt lige fra madtrends til vores daglige adfærd for at kunne skabe de detaljer, der løfter køkkenoplevelsen til et sublimt niveau.

Kombinationen af poetisk stilrenhed – med plads til unikke detaljer – sammen med en uovertruffen brugervenlighed bidrager alt i alt til harmoniske omgivelser og en zenagtig rumoplevelse, der er helt i tråd med tidens eftertragtede sundhedsideal; et hverdagsliv i balance.

”For mig betyder perfektion, at man skaber noget helt enestående med en umiskendelig æstetik. Et design, som står for en perfekt enkelhed og brugervenlighed” - Dr. Christiane H.

Tip! Læs mere om det lækre grebsfri design og Artline på Miele.dk.