9 smagsfulde og moderne køkkener

Vi bruger meget tid i køkkenet, og derfor er det også vigtigt, at designet er lækkert og funktionaliteten i fokus. Du kan i dette galleri se ni moderne og strømlinede køkkener med et eksklusivt touch.

© Invita

Dette sorte køkken er perfekt til familien, der sætter pris på strømlinet og stilrent design. Facaden i den matte, sorte eg skaber et roligt udtryk, som kombineres med det stringente og kantede finish. Køkkenet er fra Invita.

© Kitchn

Ordene afslappet og moderne skaber rammerne omkring dette elegante, hvide køkken. Køkkenet er designet som et samlingpunkt for familien, og er med sine rene linjer det ultimative valg for familien, der elsker enkelthed. Køkkenet er fra KITCHN.

© Invita

I dette køkken er der en dejlig 'naturstemning' og et helt fantastisk lys. Vælg et køkken i grå og brunlige nuancer, og skab et rustik udtryk. Blød eventuelt det rustikke op med hvide låger. Køkkenet er fra Invita.

© Designhaus

Hvis du er på udkig efter et designlækkert køkken, skal du gå efter et, som er gennemført i sorte flader og minimalistiske detaljer. Køkkenet vil give rummet et markant og moderne udtryk, da farven vil være dominerende. Kombiner med nogle blødere elementer, som eksempelvis metalliske deltaljer. Køkkenet er fra Designhaus.

© Designa

Et køkken med grebsfrie låger er en fin detalje, som giver køkkenet et minimalistisk udtryk. Dette køkken emmer af moderne, luksuriøse og stilerene toner. Køkkenet er fra Designa.

© Rotpunkt

Har du rummet til det, kan du bruge hele bagvæggen på at få skabsplads og bordplads til køkkenet. Overvej at vælge dit køkken i brune nuancer, således du får et køkken med undertoner af natur. Køkkenet er fra Rotpunkt.

© Invita

Skab et moderne udtryk i dit køkken ved at tilføje enkelte elementer, der giver liv; en orange vandhane, farvede greb ved skuffer og skabe eller en statement lampe over køkkenbordet. Køkkenet er fra Invita.

© Designa

Dette lyse køkken har nogle fine, feminine elementer. Vandhanen i messing samt lamperne skaber liv til rummet og får de hvide køkkenelementer til at stå frem. Den brune bagvæg giver køkkenet kant. Køkkenet er fra Designa.

© Rotpunkt

En køkkenø må gerne være dominerende og iøjenfaldende. Her er køkkenøen dyb blå, og for at skabe et blødere udseende, er resten af køkkenet i hvidt. Et moderne og strømlinet design, hvor der er plads til både madlavning, leg og hyggestunder. Køkkenet er fra Rotpunkt.