8 farverige musthaves til køkkenet

Ved at tilføje enkelte farverige elementer, kan du nemt friske dit køkken op og skabe mere personlighed og liv. Gå sommeren i møde og gør køkkenet indbydende for hele familien, ved at anskaffe dig et eller flere af disse 8 musthaves.

Salt og peber kværne, Menu
© Luxo Living

Salt og peber kværne fra Menu

Salt og peber kværne i matchene grønne nuancer. Kværnenes omvendte design sikrer, at salt og peber kun drysser ud, når du kværner, og efterlader ingen rester af salt eller peber på bordet.

Farverne er med til at friske dit køkken og spisebord op.

Kværnene findes i flere farver og størrelser fra Menu. 500 kr. v / Luxo Living

Køkkenrulleholder, Kähler
© Imerco

Køkkenrulleholder fra Kähler

Sådan løser du det evige problem med køkkenrullen til en stilfuld opgradering! Anskaf dig en flot køkkenrulleholder, gerne med farver, der gør at du lægger dit fokus et andet sted, end på selve køkkenrullen.

Denne løsning fra Kähler har en koralfarvet porcelænsknop i toppen og selve holderen er udført i solidt egetræ.

Køkkenrulleholderen findes i flere farver hos Kähler. 349,95 kr. v/ Imerco

Bakke, MUNK-Collective

Bakke fra MUNK-Collective

FRAME bakken fra MUNK-Collective, kan både benyttes som serveringsbakke eller placeres i køkkenet, som underlag for dine olier, krydderier og urter. Bakken kan nemt benyttes i andre rum i huset, som underlag til fx. smykker, en plante eller andre dekorationer.

Når FRAME bakken ikke er brug, kan du stille den op ad væggen i dit køkken, så den friske grønne farve bliver blottet og giver dit køkken mere liv.

Salatbestik, Normann Copenhagen
© Trendy Living

Salatbestik fra Normann Copenhagen

Smukt, rødt salatbestik i melamin. Salatbestikket kan anvendes til større fade med salater eller pastaretter i. Den varme røde farve pynter fint på middagsbordet, og kan nemt stå fremme i køkkenet i en høj krukke, for at give dit køkken mere personlighed og farve.

Salatbestikket fra Normann Copenhagen findes i flere farver. 145 kr. v/ Trendy Living

Fad I gul og sort, Normann Copenhagen
© Trendy Living

Fad fra Normann Copenhagen

Smukt serveringsfad i sort og gul. Fadet pynter fint med sin markante gule farve.

Anvend det farverige fad til servering af mad, eller lad det stå fremme med frisk frugt i.

Fadet fra Norman Copenhagen findes i flere farver og størrelser. 145 kr. v/ Trendy Living

Grøn tekande, Bredemeijer
© Illums Bolighus

Tekande fra Bredemeijer

Xinli tekande i støbejern fra Bredemeijer, pynter fint i køkkenet eller på sofabordet, med sin mosgrønne farve. Der er lavet en bordskåner magen til tekanden, så du får en helhed når den skal i brug, eller bare står på pynt på en åben køkkenhylde.

Tekanden findes i flere farver fra Bredemeijer. 449,95 kr. v/ Illums Bolighus

Vaskestykke, HAY
© Trendy Living

Farverige viskestykker fra HAY

Lækre cotton viskestykker fra HAY. Alle viskestykkerne kommer i et sæt af 2 stk. i to forskellige farver, så du kan vælge de farver, der passer bedst ind i dit hjem.

Hver stolt over at have disse farverige viskestykker hængende fremme i dit køkken - enten på en krog eller bag på køkken døren. Det giver dit køkken mere liv, ved at bringe kraftige farver i spil.

Viskestykkerne fra HAY findes i flere farver. 123 kr. (ét sæt af 2 stk.) v/ Trendy Living

Riflet krus, Royal Copenhagen

Krus fra Royal Copenhagen

Riflet Contrast krus indeholder både den klassiske del af Royal Copenhagen med de fine rifler i. Samtidig består den nederste del af kruset af silikone, der er praktisk når der er varmt væske i.

Det farvede silikone giver farve til hjemmet, hvilket var Royal Copenhagens formåle med at lave silikone på kopperne. Det skal passe ind i det morderne hjem.

Få 2 Riflet Contrast krus + 5 numre af BO BEDRE til 249 kr.

Du får et sæt med to krus i farverne opal og petroleum. Krusene tåler både mirkobølgeovn og opvaskemaskine og kan indeholde op til 33 cl.